Schmuck Andor csak a szemével falatozott

étterem Schmuck Andor fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csak üvegen át csodálta a sült húsokat, kolbászokat Schmuck Andor, aki pár hete komoly diétába fogott. Szerencsére a többi meghívott ismert ember nem fogta vissza magát, jóízűen falatoztak az új étterem megnyitópartiján.

Igazi sztárparádét láthattunk egy belvárosi étterem, a Nagy Fatál Konyhája megnyitóján, olyan emberek is megjelentek, akiket ritkán lehet látni eseményeken. Biztosak vagyunk benne, hogy nem csak az ínycsiklandó falatok miatt jöttek el, a kellemes nyári este is közrejátszott, hogy kimozdultak otthonról. Mi meg végre találkozhattunk velük!

Nézd meg, kik jöttek el falatozni!

/1406/Schmu2014626122920Leáll a haknival: Vége VV Ádámnakhttp://www.life.hu/bulvar/20140627-vv-adam-az-rtl-klub-valo-vilag-valosagshow-sztarja-szakit-regi-onmagaval.html"Szirmai Ádám egy kedves, normális srác. VV Ádámról pedig hadd ne mondjak semmit" - kezdte történetét az RTL Klub sztárja.TV + BulvárOrigoIstenes Bence megmutatta új tetkójáthttp://www.life.hu/bulvar/20140626-istenes-bence-az-x-faktor-musorvezetoje-megmutatta-uj-tetovalasat.htmlAz X-Faktor műsorvezetője, Istenes Bence évek óta "gyűjti" a tetoválásokat, a jobb karján szinte már nincs is üres felület. A legújabb alkotást most az RTL Klub Fókuszában mutatta meg. TV + BulvárFotó: Tuba Zoltán - OrigoNew Yorkban parádézik Kozsó – de jó neki!http://www.life.hu/bulvar/20140626-kozso-az-amokfutok-frontembere-es-kedvese-keira-pazar-nyaralasra-utaztak-new-yorkba.htmlAz Ámokfutók frontembere párjával színekben gazdag, vidám fotót posztolt, amelyen a háttérben a Time Square fényei csillognak.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.