Buja titkárnőként pózolt Tóth Gabi

Forrás: Tóth Gabi/Instagram -
Tóth Gabi X-Faktor forgatás tehetségkutató RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi mindig meg tudja lepni rajongóit. Hol kínos villantásával vonja magára a figyelmet, hol pedig az eddigiekhez képest egészen más fotót posztol. MInt most.  

Ahogy már megírtuk, egészen biztos, hogy Tóth Gabi az X-Faktor következő szériájában is mentor lesz. A minap a tehetségkutató stúdiója elől posztolt képet, most pedig Instagramján tette közzé az alábbit, a következő felirattal: "Forgatunk".

Forrás: Tóth Gabi/Instagram

Ezek szerint elkezdődött az X-Faktor forgatása, folynak a válogatók, a műsor rajongói már most izgulhatnak, kik lesznek az énekverseny legújabb tehetségei.

Kapócs Zsóka is megmutattahttp://www.life.hu/bulvar/20140625-kapocs-zsoka-balin-nyaral-es-hatalmas-melleket-villantott.htmlAhogy kedden már megírtuk, Sarka Kata egy korábbi, Dukai Regina pedig mostani álomnyaralásáról posztolt cicivillantós fotót. Nos, most Kapócs Zsóka is kitette a melleit, és nem is akárhogyan!TV + BulvárOrigoSzkeptikus a Forma-1 orvosa Schumacher állapotával kapcsolatban http://www.life.hu/bulvar/20140623-gary-hartstein-nem-bizik-abban-hogy-schumacher-felepul.htmlA Forma–1-es versenyek egykori orvosa, Gary Hartstein nem túl optimista Michael Schumacher gyógyulását illetően – írja a Bunte nyomán a hvg.hu.TV + Bulvár--Ledobta ruháit Munkácsy Katahttp://www.life.hu/bulvar/20140622-munkacsy-kata-a-baratok-kozt-volt-szereploje-pucerra-vetkozott-kamerak-elott.htmlMég soha nem láthattuk ilyen gyönyörűnek a Barátok Köztből nemrég távozó Munkácsy Katát.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.