interjú tévé Való Világ 4 kirúgás Alekosz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A valóságshow-hős felháborodásának adott hangot, miután félbeszakítottak egy vele készülő riportot és azonnal eltávolították a felvétel helyszínéről - írta meg a Hír24.

Kedvenc valósághősünk egy percet sem pihen! Múltkor Zuckerberggel beszélt meg találkozót, most pedig a fejleményekről szeretett volna beszámolni szeretett közönségének. Csakhogy az interjú közepén visszatáncolt az őt megszólaltató tévécsatorna - és nem csak félbehagyták a beszélgetést, de a riportalanyt, Alekoszt is kivezették a helyszínről!

Forrás: Facebook/Való Világ

VV-hőssel nem lehet így bánni! Ezt posztolta facebook oldalára: "Kénytelen leszek mindent elkövetni annak érdekében, hogy az Interjú ugyanott, ugyanúgy, ugyanazokkal a föltételekkel megismétlésre, és egyben sugárzásra kerüljék. A szimpatizánsok vártak és számítottak rám. Remélem mihamarább sikerül rendbe tenni ezt a mindenki számára igen kínos és fölöttébb kellemetlen ügyet!" Sok sikert az újabb frontnyításhoz!

Szívszorító szerelmes üzenetet kapott Rubint Rékahttp://www.life.hu/bulvar/20140628-rubint-rekat-szuletesnapjan-schobert-norbi-koszontotte-uzenettel-es-gyerekkori-fotoval.html"Bárcsak minden FÉRFI ilyen lenne, mint az én Szerelmem!" - kommentelte Rubint Réka férje születésnapi üzenetét a Facebookon. Meg kell hagyni, Norbi igazán odatette magát. A szerelmes üzenet csak a kezdet, és nem is az a lényeg.TV + BulvárOrigoBalaton-átúszásra készül Berki Krisztián és Illés Fannihttp://www.life.hu/bulvar/20140627-berki-krisztian-az-edes-elet-sztarja-es-illes-fanni-paralimpikon-balaton-atuszasra-keszulnek.htmlAz Édes Élet szereplője az úszó paralimpikonnal közös akciójától azt reméli, elérheti, hogy az emberek ne sajnálják a kerekesszékeseket, hanem normális emberként kezeljék őket.TV + Bulvár--Karda Bea nagy ugrásra készülhttp://www.life.hu/bulvar/20140626-karda-bea-enekesno-tandemugrasra-keszul-64-szuletesnapjan.htmlA mindig fiatalosan öltöző és élő énekesnő, Karda Bea nem mindennapi születésnapi ajándékot kívánt magának, bár még nem tudja, ki fogja teljesíteni.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.