Vajna Tímea a Balatonnál lazít - De ki az az idegen pasi mellette?

Forrás: www.facebook.com/vajnatimea -
fénykép fotó vitorlás Balaton Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Tímea a Balaton partján lazított. Nem egyedül, ott voltak vele a barátai is - köztük egy ismeretlen férfi.

Aki azt hitte, megússza Vajna Tímea posztok nélkül, az tévedett. Hiába állította le a luxusposztokról Andy Vajna csinos feleségét, azt azért csak meg kellett mutatni, milyen autót kapott kölcsön néhány napra. Azt viszont már lehet, hogy nem kellett volna megmutatni, hogy egy balatoni vitorláson nem Andy Vajnával, hanem egy fess fiatalemberrel ringatózik. Íme, a fotó komment nélkül.

Forrás: www.facebook.com/vajnatimea
Mesés! Vajna Timit boszorkánnyá választottákhttp://www.life.hu/bulvar/20140624-vajna-timit-andy-vajna-producer-felesege-boszorkany-lett-egy-jotekonysagi-rendezveny-utan.htmlKülönleges címet szerzett magának Vajna Timi, aki egy jótékonysági programon vett részt.TV + Bulvár--Vajna Tímea bemutatta a legifjabb családtagothttp://www.life.hu/bulvar/20140613-vajna-timea-andy-vajna-neje-megmutatta-a-csalad-legujabb-kedvencet-az-rtl-klubnak.htmlAndy Vajna neje budapesti otthonában megmutatta a família legfiatalabb büszkeségét és beszélt arról is, esküvője után mennyire megviselték a rosszindulatú megjegyzések.TV + BulvárOrigoEnnél merészebb ruha még nem volt Vajna Tímeánhttp://www.life.hu/trend/20140523-vajna-timea-andy-vajna-neje-cannes-ban-meresz-ruhat-vett-fel.htmlAndy Vajna neje egy jótékonysági partira volt hivatalos, amelyre egy rendkívül mélyen dekoltált, de egyébként csodaszép ruhát választott.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.