Szakos Andi kifakadt

Forrás: Szakos Andrea/Facebook -
TV2 média tehetségkutató Megasztár Szakos Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Facebookján fakadt ki Szakos Andrea egykori megasztáros. A lánynak a média "működésével" gyűlt meg a baja.

Gerinctelennek, embertelennek, mocskosnak tartja a médiát Szakos Andi. Facebook-posztja szerint az volt számára az utolsó csepp a pohárban, hogy az egyik ismerősét megalázták az egyik tehetségkutató válogatóján. Az énekesnő hosszú bejegyzésben háborog.

Forrás: Szakos Andrea/Facebook

"(...) Gyártsatok csak hamis műsorokat, hamis életeket, műcelebeket, legyenek csak ők a példák a gyerekeiteknek, hátha még több ostoba celeb nő majd ki a mostani generációkból! (...)" - írja.

"(...) Majd én elmondom, milyen vagyok, ha tudni akarod! Egy csóró vidéki lány, aki nem lett gazdagabb egy műsor miatt és nem hagyta, hogy megváltoztassák, de tovább dolgozom az álmaimért. Írom a zenéimet és koncertezem és egyszer talán akad egy támogató, aki nem ugrasztja majd egymásnak a családom csak a hír kedvéért és nem akar majd kitalált félrekeféléssel az újságok címlapjára tenni, aki sötét hajjal és önmagammal együtt akar majd támogatni és nem akar más stílust rám húzni, mint amiben a legjobb vagyok (...)" - fejtegeti.

Andi posztjában a megasztáros időkre is visszaemlékezik. Úgy látja, ott nem teljesített jól, ugyanis mindig őrülten ideges volt. "Egyszerű ember vagyok és igenis tehetséges, igazi művész. Sosem leszek cicababa, mert tombol bennem a rock 'n' roll!" - teszi hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.