Schobert Norbi szerint Tatár Csilla egy szexi plus size modell

TV2 Mokka plus size modell szépségverseny Tatár Csilla duci plus size Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Norbi kedd reggel a Mokkában vendégeskedett, ahol még mindig a duciszépségversenyről mondott korábbi véleményét boncolgatták. Aztán kiderült, Tatár Csillán is van néhány kiló plusz...

Meglepő kijelentést tett a TV2 reggeli műsorában Schobert Norbi. A fitneszgurut azért hívták meg, hogy még egyszer tisztázza, mit gondol a duci nőkről, a nekik szervezett szépségversenyekről. Korábban ugyanis hevesen támadták egy kijelentése miatt, miszerint a molett nők, akik indulnak szépségversenyeken, nem szépek, csak bátrak. Norbi most elismerte, hibát követett el, amiért összekeverte a molett nőket és a plus size modelleket.

Forrás: Facebook/Mokka

Ekkor jött a hidegzuhany: Norbi szerint Csilla egy nagyon szexi plus size modell, öt kiló van rajta, ami nagyon jól áll neki.

Csilla ebben a csipkecsodában vezette a mai Mokkát Forrás: Facebook/Mokka

Ezen nemcsak mi, de a szép műsorvezető is szemmel láthatóan meglepődött. Kedves Csilla, nyugodj meg, mi nem látjuk, hol van az a kis felesleg, de nyilván Norbi a modellszakmában feltűnő, XS-es lányok méretéhez viszonyította a dolgot...

A teljes riportot alább megnézheted:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.