Feleségül vette a focista a gyönyörű magyar modellt

Forrás: Vimeo -
modell esküvő Laczkó Zsolt focista Tóth Laura
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hétvégén megnősült az FTC focistája, Laczkó Zsolt, aki a gyönyörű magyar modellt, Tóth Laurát vette feleségül. A szépség Náray Tamás divattervező egyik kedvenc modellje.
Forrás: Vimeo

Laura és Zsolt évekig Genovában laktak, ahová a focistát kötötte a szerződése. Innen járt a szépség Milánóba modellkedni, amíg tavasszal végleg hazaköltöztek. Zsolt hazai csapathoz, az FTC-hez igazolt. A focista új csapatához való belépés előtt még elutaztak egy elő - nászútra a Maldív-szigetekre, hogy kötöttségek nélkül pihenhessenek. Nem csak az előrehozott nászúttal törték meg az esküvői hagyományt, a házasságkötési ceremónia is informális, kicsit fordított volt. Előbb jót szórakoztak a násznéppel, csak utána mondták ki a boldogító igent.

Forrás:FB Tóth Laura

"Januárban, Dominikán kérte meg Zsolt a kezemet és én nyári esküvőről ábrándoztam. Az esküvő-kiállításon összegyűjtöttem mindent, amit szerettem volna az én nagy napomon látni, így elég volt két nap arra, hogy mindent összedobjunk úgy, ahogy elterveztem. Egy csárdában nem tudtam volna elképzelni a ceremóniát, csak valami laza helyen, ráadásul éjszakai esküvőről álmodtam. A kirendelt anyakönyvvezető nem a hivatalos formulával adott össze minket, hanem anekdótázó, megismerkedésünk történetét is megemlítő, az életünk kedves, közös pillanatait felídéző beszéddel kötötte össze örökre a sorsunkat.

A meghívott 65 ember fél 5 -re érkezett a Hajógyári-szigeten található golfklubba, itt sötétedésig egy golfoktató tanítgatta őket a játékra.Nagyon csodálkoztak a szokatlan programon, nem értették, hogy hogyan is lesz itt ceremónia. Amikor sötétedéskor meglátták a szabad ég alá kihelyezett székeket, akkor jöttek rá, hogy csak most kezdődik az esküvő. Ennyire laza, jókedvű buliról álmodtam, és ez látszik is, hisz minden fotón fülig ér a szám a nevetéstől" - mesélte az ifjú asszony, aki úgy érzi, hogy most már baba is érkezhet az új családba.

Forrás: Vimeo

Nősülnek a magyar focisták

Nem ez volt az egyetlen magyar focistaesküvő a hétvégén. A világhírű szaxofonosnő, Candy Dulfer Monoszlón mondta ki a boldogító igent Szénási Bélának, a Videoton focistájának.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.