Liptai Claudia jövőre a Játékszínben tűnik fel

Forrás: facebook/Némteh Kristóf -
Játékszín Németh Kristóf színész Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezetés mellett Liptai Claudia a színházi munkáit sem hanyagolja el. Német Kristóf pedig társulatában szívesen látja Claut.

Ahogy a Life.hu is megírta, Claudia legutóbb a Centrál Színházban Black Comedy trükkös komédiájában tűnt fel, most pedig a Játékszín társulatának igazgatója Németh Kristóf büszkélkedett azzal, hogy a színésznőt csapatában üdvözölheti.

Forrás: facebook/Némteh Kristóf

„Liptai Claudia az évad utolsó előadásán! Jövőre a művésznő is csapatunk tagja lesz" – írta Németh Kristóf közösségi oldalán.

Modellbotrány a láthatáron! Bódi Sylvi kiakadt Dukai Reginárahttp://www.life.hu/bulvar/20140702-bodi-sylvi-modell-kiakadt-dukai-regina-modellre-mert-ellopta-az-otletet-lemasolta-ruhakollekciojat.htmlSylvi közösségi oldalán fakadt ki, amiért szerinte Regina sokszor utánozza őt. Ezúttal egy sellős poszt okozta a feszültséget.TV + BulvárOrigoÚjabb nevek és találgatások a Sztárban sztár körülhttp://www.life.hu/bulvar/20140702-a-tv2-osszel-indul-a-sztarban-sztar-masodik-evadaval-keresztes-ildi-enekesno-valoszinuleg-szerepel.htmlÚjabb nevek merültek fel a sztárok bőrébe bújó műsor kapcsán, folyosói pletykák szerint Keresztes Ildi már igent is mondott a TV2-nek.TV + BulvárOrigoZimány Linda és Hargitai Bea is infúzión szépülhttp://www.life.hu/bulvar/20140701-zimany-linda-es-hargitai-bea-is-infuzios-c-vitaminnal-szepul.htmlLehet, hogy tényleg kiderül, mi a magyar modellek szépségének titka? Hargitai Bea és Zimány Linda a napokban ugyanarról a csodakúráról posztolt fotót.TV + BulvárFotó: Rostás Bianka/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.