VV Alexa bepasizott és máris eljegyezték!

VV Alexa szerelem nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jól sikerült VV Alexa horvátországi nyaralása. Nem csak élményekkel, hanem egy pasival is gazdagodott.Már nem is a barátnőivel jött haza, hanem új lovagja fuvarozta hazáig, amin a szülei igencsak meglepődtek.

A fura nevetésű lány bepasizott. „Ő is ott nyaralt, ahol én, az egyik ismerősöm mutatta be. Azonnal megtetszett, így összekavarodtunk, végül együtt mentünk mindenhová. Ráadásul gyors eljegyzést is tartottunk egy fehér masnit kötött az ujjamra.

Forrás: FB VVAlexa

De előtte azért megkérdeztem, hogy valóban komolyan gondolja-e, ugyanis nem bírok ki több csalódást, nem akarom, hogy egy férfi csak szórakozzon velem. Soha nem kerestem gazdag palit, mert nem ér annyit, hogy folyamatosan rettegjek, mikor csapják le a kezemről a rámenős lányok" – mesélte izgatottan Alexa, aki csak amiatt aggódik, hogy a távolság miatt nem működhet a kapcsolata.

Forrás: FB VV Alexa

„Sajnos ő nem a fővárosban, hanem Körmenden lakik, és sokat utazik külföldre, üzletelget. Most megyek le Balatonra, oda biztos utánam jön, így ismét együtt lehetünk" - tette hozzá a lány, aki még mindig munkát keres.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.