folyó TV2 rafting sodrás Édes Élet Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Raftingolás közben felborult Krisztiánék csónakja, az erős sodrás pedig elragadta Berkit. Az Édes Élet kamerái persze megint pont a közelben voltak... Naná! 

Berki Krisztián elmondta, már a vízre szálláskor érezte, hogy milyen erős a folyó sodrása. Bár úgy érzi, combizom tekintetében stabil alapokon áll, de a víz meg tudta mozgatni még őt is.

A vízben alig tudtak folyásiránnyal szemben evezni, amikor pedig elkezdtek raftingolni, egy sziklára futva felborult a csónakjuk. Míg a csapat nagy része meg tudott kapaszkodni a csónakban, Berki Krisztiánt elsodorta az áramlat... Nyugi, baja azért nem lett ám!

Korábban egyébként a Dunát úszta át, majd a Fertő-tóban is megmártózott.

Bombatestet villantott Szandihttp://www.life.hu/bulvar/20140702-szandi-bikinis-fotot-tett-fel-a-facebookjara.htmlSiófokon nyaralt családjával Szandi, az önfeledt bohóckodás képei a Facebookra is felkerültk. TV + BulvárOrigoBeteg orvost alakít Gazdag Tibor, a Jóban Rosszban színészehttp://www.life.hu/bulvar/20140630-gazdag-tibor-a-joban-rosszban-szinesze-beteg-orvost-jatszik.htmlÁgynak esett a Jóban Rosszban Pongrácz dokija. A karaktert megformáló Gazdag Tibor reméli, hogy vele ez nem fordul elő.TV + BulvárOrigoTóth Gabi szigorú mentorrá válthttp://www.life.hu/bulvar/20140701-toth-gabi-az-x-faktor-5-mentora-nem-juttatta-tovabb-sass-barbaritat-a-fasy-mulato-fellepojet.htmlAhogy a Life.hu is megírta, már javában zajlik az őszi X-Faktor válogatása. Van, azonban olyan jelentkező, aki nem tud beletörődni abba, hogy nem, juthatott tovább és ezt szóvá is teszi. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.