Tovább haknizik Alekosz a cikis Facebook-sztorival

Forrás: facebook/Alkeosz -
valóvilág Facebook Alekosz celeb Mark Zuckerberg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Alekosz hadat üzent a Facebooknak és Mark Zuckerbergnek, mondván hadd legyen már 5000-nél több ismerőse. Lécci!

Ahogy az várható volt, a Facebook vezére ügyet sem vetett a magyar celeb hisztijére, aki egyre nehezeben viseli, hogy nem róla szólnak a hírek, és nem vele van tele a sajtó. Úgy döntött, újra haknikörútra indul ezzel a bugyuta sztorival...

Forrás: facebook/Alkeosz

"Meggyőződésem, hogy Zuckerberg minden vele kapcsolatos hírről értesül. Mivel az én ügyem sajtóvisszhangot is kapott, így biztos vagyok benne, hogy tudja, hogy tárgyalni szeretnék vele. Viszont a bojkottommal az ő ügyességére és kreativitására bízom, hogy hogyan talál meg, ha nem vagyok elérhető a világhálón" - trillázta Alekosz a Blikknek, miután sokak nagy bánatára kivonult a teljes magyar közösségi médiából.

Majd dacolva folytatta: "Sőt a telefonom is kikapcsolom, arra az időszakra amíg Bettyvel elutazunk a görögországi Sartiba nyaralni. Nem hiszem , hogy nagy gondot okozna Zuckerbergnek, hogy odarepüljön, és a reptérről meg elbuszozzon hozzánk tárgyalni. Bár vele kapcsolatban elképzelhetőbbnek tartanám, ha valamelyik jachtjával hajózna oda hozzánk" - magyarázta a VV4 nyertese, aki továbbra is azt hiszi, bárkit is érdekel ez a nyomorúságos történet.

Győzike eladja a házat, így milliókért tanulhat külföldön Evelinhttp://www.life.hu/bulvar/20140706-gaspar-gyozo-gyozike-lanya-gaspar-evelin-milliokert-tanul-kulfoldon.html"1999 óta azért küzdök és dugdosom a pénzt a párnám alá, hogy Evelin egyszer külföldön tanulhasson és élhessen, hogy oktatásban részesüljön, amivel nagy karriert futhat be" – mondta Győzike a Blikknek.TV + BulvárOrigoOsvárt Andrea arisztokratikus maradhttp://www.life.hu/bulvar/20140703-osvart-andrea-szineszno-nyaron-is-arisztokratikus-marad.htmlHiába tombol a nyár, Osvárt Andrea nem gyarapítja a napimádók táborát. A színésznő bőre a nyár végén is hófehéren ragyog.TV + Bulvár--Debreczeni Zita: „Lehet, hogy mindig rossz embert szerettem"http://www.life.hu/bulvar/20140630-debreczeni-zita-mindig-rossz-ferfit-szeretett.htmlA ma már egyre inkább fotózással foglalkozó modell őszintén válaszolt az olykor a magánszféra határait feszegető kérdésekre.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.