Pataky Attila kiszámolta: 5 millióval lóg neki a bankja

Forrás: facebook/Edda Művek -
Edda törlesztőrészlet devizahitel Pataky Attila millió
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Edda frontembere úgy gondolja, végre fellélegezhet, mert a kormány devizahiteleseket segítő törvénye kapcsán csökkenhet a törlesztőrészlete.

Pataky Attila negyvenötmillió forint hitelt vett fel svájci frankban öt évvel ezelőtt. Egy barátja kisegítette nyolcmillió forinttal, így át tudta váltani forintra a hitelt, de még így is 28 millió körüli összeggel tartozik. Jelenleg perli a bankját, mert véleménye szerint banki bűnözés áldozata lett – írja a Blikk.

Forrás: facebook/Edda Művek

„Kiszámoltam, nagyjából 5 millió forint jár most nekem vissza. Nagyon örülök, hogy végre ilyen magas szinten elindult valami. Az alagút végén elkezdett látszani a fény, menjünk végig rajta" – bizakodott Pataky.

Egyedi szörfdeszkán feszít Bódi Sylvihttp://www.life.hu/bulvar/20140707-bodi-sylvi-modell-szexi-piros-baywatchos-furdoruhaban-pozolt-egyedi-tervezeso-szorfdeszkaja-mellett.htmlA gyönyörű modell baywatchos fürdőruhában, vadiúj szörfdeszkája mellett pózolt, amit az ő elképzelései szerint készítettek.TV + Bulvár--Óriásit kaszál Berki Krisztián http://www.life.hu/bulvar/20140707-berki-krisztian-az-edes-elet-szereploje-tobbet-keres-mint-gesztesi-karoly-a-joban-rosszban-sztarja.htmlA TV2 Édes Élet című műsorának szereplője, Berki Krisztián csaknem kétszer annyit kaszál, mint a Jóban Rosszban legnagyobb sztárjai. Állítólag.TV + BulvárOrigoVáltás! Josh megtalálta Jutta utódjáthttp://www.life.hu/bulvar/20140704-josh-a-josh-es-jutta-frontembere-megtalalta-a-balesetet-szenvedo-jutta-utodjat-a-megasztaros-lakatos.htmlJosh végre rátalált arra az énekesnőre, aki méltó utódja lehet Juttának. A zenész bár sajnálja a történteket, örül, hogy végre megint egy hölgy áll mellette a színpadon.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.