Pikáns! Erotikus modell lett ÉNB Alexa

Forrás: RTLKLUB -
Alexa Mongol szexi Éjjel-nappal Budapest erotikus fotózás leszbikus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Régóta kacérkodott a modellkedéssel az Éjjel-Nappal Budapest sztárja, Alexa, aki most egy igazán merész fotósorozatot is bevállalt.

A mongol származású lányt egy erotikus fotózásra hívták, ahol egy szőke modellel, Daniellával kellett szexin pózolnia.

Forrás: RTLKLUB

„Nagyon jól éreztem magam a fotózás közben és az eredménnyel is teljesen elégedett vagyok. Tudom, hogy a párom ezt nem nézi jó szemmel, már csak azért sem, mert Daniella szeretné kicsit szorosabbra fűzni a közöttünk lévő barátságot, ami miatt ő természetesen féltékeny. Pedig semmi oka nincs rá, hiszen egyáltalán nem érdekelnek a lányok, igaz, a képeken nem úgy tűnik" – mondta nevetve Alexa.

A lány barátja, Gábor már a korábbi fotózásoknak sem örült túlzottan, kérdés, hogy erre az erotikus sorozatra hogyan fog reagálni. " Én olyan nő vagyok, akit nagyon zavar, ha nem támogatják abban, ami fontos számára. Gábor pedig éppen ezt csinálja. Hogy mi lesz a vége, természetesen nem árulhatom el, de a konfliktus garantált a sorozat keddi részében!" - tette hozzá Alexa, a sorozat egyik legdögösebb szereplője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.