Harsányi Leventét mixernek nézték, ráadásul bénának

Forrás: Life.hu -
Balaton Sound Harsányi Levente vodka barista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harsányi Levente csak azért áll be a Balaton Soundon a pult mögé koktélokat keverni, hogy szórakoztassa az összegyűlt vendégeket és a sajtó képviselőit. A külföldiek azonban ezt nem tudták!

Levente már korábban elárulta, hogy vendéglátó-ipari szakközépiskolát végzett, ahol az érettségin szégyent vallott a palacsinta készítésénél. De hogy koktélt se tudjon keverni...

Forrás: Life.hu

Valószínűleg a mai napig nem értik azok a külföldi lányok, akik egy koktélt szerettek volna kérni az egyik közismert vodkamárka standjánál, hogy hogyan kerülhet ilyen béna pultos egy ilyen klassz rendezvényre. Látták ők a pult előtti forgatagot, ahol Levente vidáman, széles vigyorral az arcán adogatta ki az italokat. Azt nem gondolták, hogy ez a sajtónak szól, és rendeltek két koktélt az MTVA műsorvezetőjétől. Levente először komoly arccal hallgatta a kérést, ekkor még úgy gondolta, hogy tud segíteni. Majd kikerekedett a szeme, látszott rajta, hogy bajban van. Végül segítséget kért egy profitól, aki kiszolgálta a szomjas lányokat.

"Idétlen helyzetben találtam magamat, de sebaj, végül senki sem maradt szomjas" - nevetett Levi, aki az egész nyarat végighaknizza, majd kislánya születésénél asszisztál.

Nézd meg, hogy Leventén kívül ki állt még be a pult mögé!

Segítünk: Tolvai Reni és Kustánczi Lia Forrás: Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.