Hasonlítanak? Ez színésznő lesz a Whitney Houstonról készülő film főszereplője

Forrás: AFP/Dave Kotinsky -
tévéfilm film forgatás első fotó életrajzi film Whitney Houston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2015-ben mutatják be a Whitney Houstonról szóló életrajzi tévéfilmet, amelynek főszereplője az amerikai Topmodell leszek című műsorban és a Doktor House sorozatban is szerepelt. A filmet népszerűsítő első képek most kerültek fel a netre.

I Will Always Love You: The Whitney Houston Story - ez az angol címe annak a tévéfilmnek, amelyet a 2012 februárjában elhunyt énekesnő történetéről készítenek. A főszerepet Yaya DaCostára osztották, akinek nagy kiugrást jelenthet majd, hogy minden idők egyik legnagyszerűbb énekesnőjét személyesítheti meg.

Forrás: AFP/Dave Kotinsky

Yaya arca az USA-ban már nem ismeretlen, szerepelt a Topmodell leszek harmadik évadában, játszott néhány filmben és feltűnt a Doktor House sorozatban is. A netre most került fel a film első hivatalos promófotója, amely Whitney 1987-es albumának borítóját idézi. A fotózás Yaya számára ujjgyakorlat volt: "Csak ránéztem a fotóra és már pózoltam is" - mondta. Szerinted hasonlítanak?

Forrás: twitter.com/WitherspoonC

A film egyébként Whitney és volt férje, Bobby Brown kapcsolatára fókuszál majd, de nem lesz szó benne sem a drogokról, sem az énekesnő 2012-es haláláról. Ez már csak azért is tűnik álszentnek, mert egyes források szerint pont a férje miatt vagy hatására kezdett drogozni. Keringett azonban olyan pletyka is, hogy valójában a nőket szerette, de ezzel képtelen volt együtt élni, így az alkoholhoz és a kábítószerekhez fordult segítségért.

Részlet Takács Nóra sztárszerzőnk írásából

"Férje már megismerkedésükkor sem volt az a tipikus anyukák kedvence. Szexuális zaklatással, ittas vezetéssel vádolták többször is, sőt, a súlyos testi sértés sem állt messze tőle. 2003-ban úgy megütötte Whitney-t, hogy letartóztatták egy időre. Nem csoda, hiszen az ilyen züllött életvitelbe simán beleférnek a kemény drogok is. Már a 2000-es években terjedtek a hírek arról, hogy Whitney is drogozik férje hatására, majd a pletykák egyre valószínűbbé váltak." - A teljes cikket itt olvashatod el.
/1202/Whitn201221311913

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.