Szexi! Tóth Gabi cicit, Lilu popsit villantott

Forrás: instagram/Tóth Gabi -
Tóth Gabi X-Faktor szexi Spanyolország dekoltázs cici Lilu Marbella nyaralás fürdőruha villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gabi éppen Marbellán nyaral, ahol szexi fürdőruciban vadítja a spanyol amorózókat, Lilu pedig megérkezett a tengerhez és formás hátsójáról posztolt fotót. 

Ahogy a Life.hu is megírta, hosszú idő után Tóth Gabi engedélyezett magának pár nap pihenőt és pazar nyaralásra utazott. Az X-Faktor mentorának vadító kalandja is akadt egy spanyol bikával. Legutóbb pedig egy hamisítatlan nyaralós fotót posztolt, amelyen formás kebleit is megcsodálhatják a rajongók. Az énekesnő olyan a képen, mint egy spanyol bombázó.

Forrás: instagram/Tóth Gabi

Lilu is megkezdte nyaralását és megérkezett a tengerhez. A műsorvezető megmutatta, hogyan libben a hűs habok közé, akár egy sellő. Bár kicsit sáros lett Lilu formás feneke a homoktól, így is jól mutat.

Forrás:facebook/Lilu
BulvarRAP Hegyi Rolival: "Istenes Bence saját magát ettől vágta hanyatt"http://www.life.hu/bulvar/20140713-bulvar-rap-hegyi-rolival-az-szjger-rapperevel-aki-a-het-legfontosabb-bulvaresemenyeirol-rappel.htmlAz szjger.hu rappere hetente egyszer beugrik a Life.hu-ra és nem kíméli a celebeket. A BulvárRAP-ből költői túlzással mindenről értesülhetsz, ami csak a héten történt. Figyelem, erre a cikkre jellemző az erős költői túlzás!TV + BulvárFotó: Tuba Zoltán - OrigoMagyarország Szépe: melyik magyar lány lehet nemzetközi szépségkirálynő?http://www.life.hu/bulvar/20140709-szerinted-melyik-magyar-lanybol-lehet-nemzetkozi-szepsegkiralyno.htmlA magyar lányoknak még mindig nem sikerült a világ szépségversenyein felkerülni a dobogóra, pedig évente több lány is indul a világ különböző tájain, különféle címekért induló megmérettetéseken. A Life.hu kiválasztotta a Magyarország Szépe verseny 20 döntőbe jutott szépsége közül azokat a lányokat, akiket a legesélyesebbnek tart arra, hogy nemzetközi mezőnyben is szépnek titulálják őket. Szerinted ők megfelelhetnek a nemzetközi szépségtrendeknek?TV + BulvárOrigoLarion Zoé mindenét megmutatta a Balaton Soundonhttp://www.life.hu/bulvar/20140711-muller-attila-kedvese-csipkeben-es-magassarkuban-tipegett-a-balaton-soundon-a-sarban-es-az-esoben.htmlNem igazán fesztiválöltözetben jelent meg Müller Attila kedvese, Larion Zoé a Balaton Sound egyik szponzorának rendezvényén. Átlátszó csipkében, tűsarkúban mulatott, pedig ömlött az eső és fújt a szél. Felmerült a kérdés, vajon Müller Attila kényszerítette a lányt, hogy így öltözzön fel annak ellenére, hogy a legtöbben esőkabátban szórakoztak.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.