rádióműsor Bumeráng Bochkor Gábor Muppet Show Boros Lajos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Boros Lajos Vogával áll össze és egy új, fizetős rádióműsorban nyomják majd a show-t. Bocsi kimaradt a buliból.

Boros Lajos úgy döntött, régi barátjával, Vogával ül majd a mikrofon mögé, és a Muppet-show két kekec öregéhez hasonlította magukat – írja a Blikk.

Fotó: TV2

„Havi egy buszjegy áráért – ugyan kihangosított mobilon keresztül, de újra hallgathatnak az utak vándorai" – magyarázta a műsorvezető. Bochkor Gábort, aki 13 éven át volt a társa a Bumerángban és már előtte is dolgoztak együtt, nem veszik be a csapatba.

„A régi trió nem áll össze, azért, mert duó lesz" – vigyorgott Boros, aki már teszteli Vogával a hallgatóságot. „Fél évig búcsúzkodtam mindenkitől a Bumerángban, 2 éve onnan mentem nyugdíjba. Bochkor Gábor viszont fiatal, élete csúcsán van, nem kell, hogy két ilyen Muppet-show-ba való öreg lekösse. Bocsi még meg sem született, amikor Vogával mi már vidám fiúk voltunk" – magyarázta Boros, miért döntöttek a kétszemélyes műsor mellett és azt sem tagadta soha, hogy bár a stúdióban remekül kiegészítik egymást, a magánéletben soha nem voltak barátok Bochkorral.

Ilyen zsenge tinilány volt Krasznai Tündehttp://www.life.hu/bulvar/20140715-krasznai-tunde-az-x-faktor-enekesnoje-igy-nezet-tki-tinilany-koraban.htmlAz X-Faktor énekesnője egy régi fotót posztolt közösségi oldalán, amely még ártatlan tizenéves korában készült.TV + Bulvár--Szexi! Tóth Gabi cicit, Lilu popsit villantott http://www.life.hu/bulvar/20140714-toth-gabi-az-x-faktor-mentora-spanyolorszagban-nyaral-ahol-furdoruhaban-cicit-es-dekoltazst.htmlGabi éppen Marbellán nyaral, ahol szexi fürdőruciban vadítja a spanyol amorózókat, Lilu pedig megérkezett a tengerhez és formás hátsójáról posztolt fotót.TV + Bulvár--Ledobta ruháit a volt R-Go-gidahttp://www.life.hu/bulvar/20140716-az-r-go-gida-pajor-noemi-nanasi-pal-elott-pozolt-a-playboyban.htmlNánási Pál kamerája előtt pózolt pucéran az egykori R-Go-gida, Pajor Noémi.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.