Két királynő egy családban, teljesülhet az álom?

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Tímár Brigitta királynő Magyarország Szépe Tímár Zsanettű
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképzelhető, hogy két szépségkirálynő is legyen egy családban? Ma este, az M1-en közvetített Magyarország Szépe választáson minden kiderül. A legszebbnek járó koronáért indulók között van Tímár Brigitta, a Miss Intercontinental Hungary cím jelenlegi tulajdonosának kishúga, Tímár Zsanett.

Családi kötelékre bukkant a Life.hu a Magyarország Szépe választás balatoni eseményén. A jelenlegi harmadik legszebb magyar lány kishúga is indult a Magyarország szépe versenyen, ahol az idén csak egy koronát osztanak majd ki, a Miss World Hungary címet.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Annyira büszke lennék, ha a kishúgom is koronás szépség lehetne. Zsani otthon már felpróbálta a szalagomat, a koronámat, és eljátszottuk, milyen érzés lenne, ha én adnám át neki ezeket a díszeket. Annyira örülnék, ha a nyomdokaimba lépne, igaz, még nagyon fiatal, csak 17 éves, és én annyira kislánynak látom! Szerintem ha most nem is, pár év múlva megérik arra, hogy az első helyezettnek járó koronát az ő fejére illesszék. Amikor kitalálta, hogy indul, örültem is, meg nem is. Izgultam, hogyan fog szerepelni, mennyire állja majd meg a helyét. Természetesen elláttam tanácsokkal, a legfontosabb az volt, hogy mindig nagyon figyeljen a táborban, mit, mikor és hogyan kell csinálni, ugyanis csak egyszer mondanak el mindent. Megtanítottam kezelni a médiát, legyen nyitott és kedves, és ne mondjon félreérthető dolgokat. Nagyon izgul, és mindent megtesz azért, hogy a legjobb eredményt produkálja. Sokkal lazábban mozog a színpadon, mint én, nincs annyira befeszülve" árulta el a Miss Bikini címet is viselő Brigi a kishúgáról.

Magyarország Szépe: melyik magyar lány lehet nemzetközi szépségkirálynő?http://www.life.hu/bulvar/20140709-szerinted-melyik-magyar-lanybol-lehet-nemzetkozi-szepsegkiralyno.htmlA magyar lányoknak még mindig nem sikerült a világ szépségversenyein felkerülni a dobogóra, pedig évente több lány is indul a világ különböző tájain, különféle címekért induló megmérettetéseken. A Life.hu kiválasztotta a Magyarország Szépe verseny 20 döntőbe jutott szépsége közül azokat a lányokat, akiket a legesélyesebbnek tart arra, hogy nemzetközi mezőnyben is szépnek titulálják őket. Szerinted ők megfelelhetnek a nemzetközi szépségtrendeknek?TV + BulvárOrigoInába szállt a születésnapos szépségkirálynő-jelölt bátorságahttp://www.life.hu/bulvar/20140713-szigligeti-ivett-magyarorszag-szepe-jeloltet-koszontottek-a-balaton-soundon.htmlA Balaton Soundon köszöntötték fel versenyzőtársai Szigligeti Ivettet, a Magyarország Szépe királynő-jelöltjét, aki szombaton töltötte be a 18. életévét. A tortának igen, az ezt követő ajándéknak már nem annyira örült.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huMagyarország Szépe: egy hajszálon múlt a kínos villantáshttp://www.life.hu/sztarszerzok/katz-david/20140714-magyarorszag-szepe-egy-hajszalon-mult-a-kinos-villantas.htmlKulisszatitkok sorát árulták el a lányok a Magyarország Szépe szépségversenyen. Katz DávidFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.