szépségverseny Magyarország Szépe Kállay-Saunders András Hien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hien, Kállay-Saunders András és Zola izgatottan várják a vasárnap esti Magyarország szépe versenyt.

Persze, hírességeink a véleményüket sem rejtik véka alá, és pár szóval értékelik is a szép magyar lányokat. Kállay-Saunders Andrásnak megnyerték a csajok a tetszését, ám Tolvai Reninek sem kell szomorkodnia, ugyanis hatalmas bókot kapott párjától. Hien elárulta, ő mindig követi az ilyen versenyeket, és a lányok intelligenciája nyűgözi le leginkább.

Nem sok textil takarta Tóth Gabi testéthttp://www.life.hu/bulvar/20140720-toth-gabi-szinte-fedetlen-keblekkel-pozolt.htmlÚjabb klassz fotót találtunk Tóth Gabiról. És meg is mutatjuk... TV + BulvárOrigoSzabó Zsófi tényleg visszatérthttp://www.life.hu/bulvar/20140720-szabo-zsofi-a-facebookra-feltoltott-fotoival-mutatja-jol-van.htmlÚgy tűnik - már amennyire lehetséges - tényleg kezdi feldolgozni édesapja elvesztését Szabó Zsófi. A tragédia után hetekre visszavonultJóban Rosszban szereplő ismét élvezi az őt körülvevő rajongást és mindent meg is tesz Facebook-oldala felpörgetéséért. TV + BulvárOrigoÍme, a jóízlés elleni merénylet netovábbjahttp://www.life.hu/bulvar/20140720-vv-krisztian-rozsakat-tetovaltatott-a-hatara.htmlEgész rózsakertet tetováltatott a hátára VV Krisztián. A hajdúnánási ValóVilág-szereplő fotója láttán levegő után kapkodtunk. Atyaég!TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.