Nem sok textil takarta Tóth Gabi testét

Forrás: Tóth Gabi/Instagram -
Tóth Gabi X-Faktor dekoltázs Megasztár énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb klassz fotót találtunk Tóth Gabiról. És meg is mutatjuk... 

Bár Tóth Gabi nem szereti olyan nagyon a bulvárt, a bulvár kedveli őt. Nincs is hét, hogy ne tűnne fel valamelyik portálon vagy magazinban. Hogy miért? A megosztó énekesnő képes arra, amire sokan nem: indulatokat generál, kedélyeket szít. Az pedig persze nagyon nagy pluszpont, hogy a Megasztár-szereplés után is a felszínen tudott maradni, és dalai is egészen hallgathatóak: már aki pont ezt szereti.

Nos, most egy kis híján mellbimbóvillantós fotót leltünk a csinos celeb Instagramján és hülyék lennénk nem megmutatni nektek.

Forrás: Tóth Gabi/Instagram

Gabi dekoltázsát egyébként itt és itt is meglesheted!

Szabó Zsófi tényleg visszatérthttp://www.life.hu/bulvar/20140720-szabo-zsofi-a-facebookra-feltoltott-fotoival-mutatja-jol-van.htmlÚgy tűnik - már amennyire lehetséges - tényleg kezdi feldolgozni édesapja elvesztését Szabó Zsófi. A tragédia után hetekre visszavonult Jóban Rosszban szereplő ismét élvezi az őt körülvevő rajongást és mindent meg is tesz Facebook-oldala felpörgetéséért. TV + BulvárOrigoÍme, a jóízlés elleni merénylet netovábbjahttp://www.life.hu/bulvar/20140720-vv-krisztian-rozsakat-tetovaltatott-a-hatara.htmlEgész rózsakertet tetováltatott a hátára VV Krisztián. A hajdúnánási ValóVilág-szereplő fotója láttán levegő után kapkodtunk. Atyaég!TV + BulvárSmink nélkül állt színpadra Csobot Adélhttp://www.life.hu/bulvar/20140720-csobot-adel-smink-nelkul-szerepel-az-orult-nok-ketrece-cimu-darabban.htmlAhogy írtunk is róla, az Őrült nők ketrecében kapott szerepet Csobot Adél. A RTL Klub felfedezettje a Facebookon mutatott képet, szinte rá sem ismerni smink nélkül az énekesnőre. Vagyis, de. A fotón pont úgy néz ki, mint amikor az X-Faktor válogatójára igyekezett, még civilben. TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.