Berki Krisztán retúrban úszta át a Balatont a paralimpikon Fannival

Forrás: facebook/Berki Krisztián -
Balaton-átúszás paralimpikon Édes Élet Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hétvégi Balaton-átúszáson a kerekesszékes Fannival úszta át oda-vissza a Balatont Berki, aki izmos felsőtestet is villantott a parton.

Ahogy a Life.hu is megírta, az Édes Élet szereplője az úszó paralimpikonnal, Illés Fannival közös akciójától remélte, elérhetik, hogy az emberek ne sajnálják a kerekesszékeseket, hanem normális emberként kezeljék őket. A távot a pár hétvégén teljesítette és kivételesen nem a vizes kalandokat kedvelő Berkié volt a nagyobb dicsőség, hanem Fannié.

Forrás: facebook/Berki Krisztián

„2 ember, 2 különböző adottság, 2 különböző képesség és 2 különböző lehetőség, de 1 cél ..... Balaton-átúszás 5200m. Amely mit sem érne, ha nem járulna hozzá a versengés iránti vágy és az akaraterő" – írták közösségi oldalukon Fanni és Krisztián.

Berki korábban a jéghideg Dunát is átúszta már.

Magyarország Szépe: A királynő szépsége családi örökség http://www.life.hu/bulvar/20140721-kulcsar-edina-miss-world-hungary-2014-csaladjaban-a-szepseg-csaladi-orokseg.htmlKulcsár Edinát választották meg Miss World 2014-nek. A 23 éves szépséget dédnagymamája és édesanyja kísérte el a versenyre és az azt követő partira. Ekkor vettük észre, hogy náluk a szépség családi örökség!TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huKulcsár Edina lett Magyarország szépe - A közönség is őt találta a legszebbnekhttp://www.life.hu/bulvar/20140720-kulcsar-edina-lett-magyarorszag-szepe-udvarholgyei-van-den-bosch-sydney-es-katona-gitta.htmlVasárnap este tartották a Magyarország szépe versenyt, amit az M1-en élőben is követhettünk. A zsűri és a közönség is - "a Mila Kunis-hasonmás" - Kulcsár Edinát választotta 2014 legszebb magyar lányának, aki így két díjat is bezsebelhetett. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huŐrangyalt kapott Vastag Csabahttp://www.life.hu/bulvar/20140718-vastag-csaba-orangyala-lett-erdohegyi-brigitta.htmlEgy szőke, nagyon csinos őrangyal próbálja feltámasztani Vastag Csaba lelkiismeretét. Ő nem más, mint Erdőhegyi Brigitta énekesnő.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.