Őrület! Rákosi Annamária exe illegálisan juthatott be a Magyarország Szépe döntőjére

paróka Sarka Kata távoltartás Magyarország Szépe Miss World Hungary Rákosi Annamária illegális expasi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Miss World Hungary 2013 cím birtokosa vasárnap este adta át koronáját a Magyarország Szépe győztesének, Kulcsár Edinának. A szépség azonban nem tudott csak erre a momentumra koncentrálni, mert közben egykori kedvese zaklatta.

Miért kell elhalasztania az esküvőjét Magyarország legszebb lányának, Kulcsár Edinának? Olvasd el exkluzív interjúnkat a szépséggel ITT, amiből minden kiderül!

Úgy tűnik, ha kell, parókában is követi exe Rákosi Annamáriát. Teszi ezt annak ellenére, hogy néhány hete a bíróság megtiltotta, hogy a lányhoz kétszáz méternél közelebb menjen, miután előzőleg rá akarta törni az ajtót - értesült a Bors, amely szerint a férfi most azzal rukkolt elő, hogy vasárnap este ott volt a Magyarország Szépe versenyen, ahol Annamária átadta koronáját az új királynőnek.

Annamária átadta a koronát Edinának Forrás: Facebook/Rákosi Annamária

A férfi a közösségi oldalán később megosztott egy képet az alábbi szöveggel: "Hú, de izgi! Kicsit meleg ez a paróka!"

A Bors utánajárt, és megtudta, a Debreceni Törvényszéken a távoltartást megszüntették. Elérték a férfit is, aki állítása szerint rendezte kapcsolatát Annamáriával, és a jegyeket is tőle kapta. Csakhogy Sarka Kata, a verseny főszervezője szerint jegyek nem voltak.

"Rákosi Annamária kérésére a Magyarország Szépe Kft. kitiltotta az említett férfit a műsorból, jegyeket pedig nem is lehetett kapni a show-ra. A beléptetés során lista alapján, nevekkel dolgoztunk. Ha a férfi valóban részt vett a műsoron, akkor más nevével, illegálisan szökött be" - mondta a Borsnak Kata.

Rákosi Annamária nem akart nyilatkozni az ügyben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.