Váratlan fordulat! Kibékültek az omegások támadójukkal

békülés verekedés Omega taxi Benkő László támadás sofőr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Békejobbot nyújtott és bocsánatot kért egymástól Benkő László, az Omega együttes billentyűse és az őt, valamint Debreczeni Ferencet, azaz Cikit padlóra küldő taxisofőr. Na, ez aztán a váratlan fordulat.

Ahogy a Life.hu is megírta, Benkő Lászlót és Debreczeni Ferencet, az Omega két tagját, úgy megütötte egy taxisofőr, hogy kórházban kötöttek ki. Majd egy szemtanú is előkerült, aki vallott az esetről. Úgy tűnik, jól érezte a Bors a megegyezés szelét: az együttes tagjai ugyanis a békülés mellett döntöttek, nem akarnak pereskedni – írja a Best.

Forrás: MTI/Nagy Lajos

A taxis állítja:

„Két perc alatt a helyszínre értem, nem ismertem az utasaimat. Utólag kiderült, összetévesztettek a kollegámmal, akire hiába vártak. Ezért szidtak, mint a bokrot, majd az egyikük a lehúzott ablakon keresztül visszakézből arcon csapott" – mondta a taxis, aki ezek után segítséget hívott rádión keresztül. Mire kollégái odaértek, addigra az Omega tagjai a földön feküdtek.

Benkő László verziója:

„Amikor a vita végén a taxis Cikire támadt, meg akartam védeni. Kórház lett belőle. A jobb kezem fájdalmas zúzódásokat szenvedett, lehorzsolódott a lábam, a hátam, a fenekem" – magyarázta a zenész.

A történtek ellenére a rendőrségen egyik fél sem akart feljelentést tenni és békejobbot nyújtottak egymásnak.

Nincs engedélye az Omega-tagokat megverő sofőr taxitársaságánakhttp://www.life.hu/bulvar/20140722-nyilatkozathaboru-dul-az-omega-egyik-megvert-zenesze-benko-laszlo-es-a-taxis-kozott-tarlos-istvan.htmlA médián keresztül üzenget egymásnak az Omega zenekar egyik megvert tagja, Benkő László és az elkövető taxis. A zenész azt állítja, fellépésük után támadt rájuk a sofőr, aki viszont arról beszélt, hogy a zenészek voltak ittasak. Elképzelhető az is, hogy Benkő perel és az is szóba került, hogy a taxistársaság -amely egyébként kiáll a brutális sofőr mellett - engedély nélkül működik. Közben már a főpolgármester is megszólalt az ügyben. Sok a megválaszolatlan kérdés, ez sem lesz rövid menet... TV + Bulvár--Taxisként dolgozik Szulák Andrea párjahttp://www.life.hu/bulvar/20131230-szulak-andrea-szineszno-enekesno-parja-gabor-taxiskent-dolgozik.htmlBár sokan nem hisznek a színpadi ember és egy civil közötti kapcsolatban, Szulák Andrea és párja rácáfolnak erre. A pár csaknem tíz éve együtt van, szerelmükből pedig gyermek is született. TV + BulvárUraim, figyelem! Szinglik Magyarország legszebb lányaihttp://www.life.hu/bulvar/20140723-kulcsar-edina-miss-world-hungary-2014-udvarholgyei-katona-gitta-es-van-den-bosch-sydney-meg-szinglik.htmlA Magyarország Szépe választás második és harmadik helyezettjével beszélgetett a Life.hu újságírója. Kiderült, a lányok szinglik és a verseny óta rengeteg szerelmes levelet kapnak.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.