Beyoncé kihagyta Kim Kardashian esküvőjét, mert ciki volt neki?

esküvő házasság Kanye West kim kardashian Jay Z Beyoncé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az évszázad esküvőjének nevezik Kim Kardashian és Kanye West szerénynek éppen nem mondható menyegzőjét, amelyet a baráti pár, Beyoncé és Jay Z kihagytak. A legújabb pletykák szerint azért, mert túl ciki volt nekik... vagyis Beyoncénak.

Beyoncé és Jay Z jelenleg a legbefolyásosabb sztárpár a Billboard 2014-es listája szerint, Beyoncét pedig a legbefolyásosabb sztárnak nevezte 2014-ben a Forbes magazin. Kim Kardashian viszont inkább ciki kategória annak ellenére, hogy a csapból is ő folyik. Ugyan korábban úgy tűnt, Jay Z és Kanye West barátsága (vagy inkább zenei kapcsolata) miatt Beyoncé is elfogadja Kim Kardashiant, a legújabb pletykák szerint erről szó sincs.

Forrás: AFP/Christopher Polk

A pár például azért hagyta ki Kim és Kanye hetedhét országra szóló esküvőjét, mert Beyoncé nem szerette volna, ha a menyasszony túlragyogja. Meg azért is, mert az a ciki kategóriába esik, és ilyet nem engedhet meg magának a világ legbefolyásosabb nője. Válaszul Kris Jenner, Kim Kardashian édesanyja kijátszotta a diplomácia-kártyát: "Azt hittem, dolgoznak" - nyilatkozta. Aha, pihiztek Hamptonsban kislányukkal, Blue Ivyval, és csak Instagramon üzentek az ifjú párnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.