Ennyire üres a kassza? Pénzért szexelne Kelemen Anna

Forrás: Édes Élet/Facebook -
TV2 erotikus szexhirdetés Kelemen Anna Édes Élet playmate
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kelemen Anna újra pénzért kínálja erotikus szolgáltatásait. Amikor a playmate szerepet kapott az Édes Életben, levetette magát a szexuális szolgáltatásokat hirdető oldalról, most azonban újra felbukkant ott. 

Annácska hirdetésére a Blikk hivta fel a figyelmünket. A napilap egyik olvasója, úgy tűnik, fizetős csajra vadászott, amikor megpillantotta a szőke plasztikcelebet. „Már korábban is láttam Annácskát, de egy időre eltűnt, majd a napokban örömmel nyugtáztam, hogy visszatért. Fel is hívtam a számot, hiszen kíváncsi voltam, hogy a vonal végén valóban ő van. Miután kicsöngött a telefon, ő szólt bele, és biztosított róla, hogy a netes szexhirdetés az övé. Elmondta, hogy százezer forintot kér, azonban csak szállodába hajlandó eljönni" – mesélte.

Forrás: Édes Élet/Facebook

A napilap utánajárt és a tények valóban azt támasztják alá, hogy Annácska visszatért a szexmunkások világába, méghozzá friss fotókkal és kacér bemutatkozó szöveggel.

"Hello Hölgyek, Urak! Íme egy exkluzív ajánlat, hogy valóra váltsd álmod és találkozz az egyetlen és eredeti szexistennővel, Annával, élőben! Csak intelligens urak és hölgyek jöhetnek szóba, ugye megérted!" – áll a szőkeség hirdetésében, amely arra is kitér, hogy Annácskánál a popószex méretfüggő, s hogy a domina, a fétis és a bizarr szexjátékok ki vannak zárva, azonban Anna szerint a vele való együttlét élménye mindenért kárpótolja a kuncsaftot.

A TV2 sajtóosztálya egyelőre nem reagált a hírre, így azt sem tudjuk, lesznek-e ennek bármiféle következményei.

Bevállalós! Zuhany alatt szelfizett Zimány Lindahttp://www.life.hu/bulvar/20140728-zimany-linda-a-zuhany-alatt-szelfizett-es-rajongoinak-megmutatta-intim-pillanatat.htmlA modell nem akármilyen szelfivel lepte meg rajongóit közösségi oldalán. A zuhany nyilván alatt más dolga sem volt, mint szexi csücsörítős képet készíteni magáról.TV + BulvárÍgy ünnepelt Jennifer Lopezhttp://www.life.hu/bulvar/20140727-jennifer-lopez-meztelen-selfievel-unnepelte-a-45-ik-szuletesnapjat.htmlMeztelen, fürdőkádban készülődős selfi-vel köszöntötte rajongóit a 45. születésnapján JL. TV + BulvárOrigoGyőzike ügyvédhez fordult - Nyílt levelet is írthttp://www.life.hu/bulvar/20140726-a-tv2-edes-eletebol-kirugott-gaspar-gyozo-ugyvedhez-fordult-jogorvoslatert.htmlKezd követhetetlenné válni Gáspár Győző és a TV2 ügye. A felek mást és mást állítanak. Ami biztos: szerdán a TV2 közleményben tudatta, hogy nem tart igényt többé Gáspár Győző Édes Élet-beli szereplésére, ugyanis a showman durván szidalmazta és megrángatta a stáb egy fiatal szerkesztőnőjét. Győzike a hírre először úgy reagál, hogy kamu, később őpedig már arról beszélt, megtudta, hogy már két hete kiírták őket a napi sorozatból. Később a pszichiátrián kötött ki, majd ügyvédhez fordult. Sőt, közleményt is kiadott. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.