Kudarcba fulladt Király Viktor nyaralása

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
kudarc nyaralás Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű énekes tervei nem alakultak valami fényesen. A gondosan megtervezett álomnyaralást az égiek nem nézték jó szemmel, és hamar vége lett a közös kiruccanásnak. 

Viktor a szerelmével, Beával, és közös kis kedvencükkel, Zarával indultak útnak Horvátországba, hogy együtt pihenjék ki az elmúlt hónap fáradalmait. A vakáció viszont még el sem kezdődött máris problémák adódtak az út során. Az időjárás nem kedvezett a szerelmeseknek, egy váratlanul érkezett viharciklon gyorsan tönkretette a gondosan megtervezett nyaralást. Az énekes azonban nem búsul, és azt reméli, hogy a sok munka mellett sikerül pótolni az elmaradt pihenést, de lehet, hogy akkor egy igazán egzotikus helyre, például Thaiföldre utaznak.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Elég ciki ezt elmondani, de hát megosztom. Elindultunk egy horvátországi útra autóval, de sajnos vissza kellett fordulnunk. Egy viharciklon állt a pihenésünk útjába. Mikor lefoglaltam a szállást, rögtön megnéztem az előrejelzést, és nem ezt az időt mutatta. Négy napig szikrázó napsütést ígért, de sajnos mégsem így lett. Lecsapott egy olyan vihar, hogy konkrétan a kocsival nem tudtunk tovább haladni. Rögtön megálltam, és elkezdtem körbetelefonálni egész Horvátországot, hogy mire számítsunk a közeljövőben. Sajnos rossz híreket kaptunk, a ciklon miatt négy napig rossz idő volt, de nemcsak ott, hanem a környező országokban is. Végül nem bántuk meg a dolgot, visszafordultunk és egy magyarországi wellness-szállodában töltöttünk pár klassz napot" - mesélte Viktor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.