A magyar szépségkirálynő nem csak a szépségéből él

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Miss World mobiltelefon üzletasszony Kulcsár Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina nem csak a szépségéből élt, mielőtt hazánk legszebb lányának választották volna. Pár évvel ezelőtt szerelmével közös üzleti vállalkozást hozott létre, amelyben ő is aktívan dolgozott.

Korábban a modellkedés mellett végzett irodai munkát Edina, most pedig királynői feladatai mellé illeszti be kereskedői elfoglaltságát.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Már két éve alkottunk egy párt, amikor kitaláltuk, hogy szeretnénk valamilyen vállalkozást együtt csinálni. Megvettünk egy mobiltelefonokkal kereskedő internetes felületet, ami már nem tudott tovább fejlődni, majd egy magasabb színvonalra vittük. Olyannyira jól sikerült, hogy beneveztek minket az ország boltja versenyre is. Ebben a vállalkozásban Edina a beszerzéssel foglalkozik, ugyanis nemzetközi kereskedelmet folytatunk. Ő tárgyal angol nyelven a beszállítókkal, akciókat beszél meg, egyeztet, a kreatív részekért, a dizájnért felel. Nem fix munkaidőben dolgozik, ezt modellmunkája nem is tenné lehetővé, hetente, ahogy ráér, többször is bejön és elvégzi a feladatokat. Közösek a céljaink, egyikünk sem retteg attól, hogy mi lesz a vállalkozással, ha véletlenül szétválnak az útjaink" - árulta el Edina vőlegénye, Máté.

"Nagyon szeretek több lábon állni és több dolgot csinálni, hisz a mai életben csak így lehet talpon maradni és sikereket elérni. 23 éves vagyok elég jól haladok, ha az egykori osztálytársaimhoz hasonlítom magamat. Szándékomban áll még több vállalkozásba belefogni, egyre nagyobb lépésekben haladni. Szeretnék a párommal egy normális hátteret teremteni, házat, autót, mielőtt egy nap majd érkezik a babánk. Nem a páromtól várom el, hogy mindezt biztosítsa a számomra, mindent közösen szeretnénk megteremteni. Amikor modellkedtem, akkor is minden forintot megbecsültünk, meggondoltuk, hogy mire költsük el, és így tudott a közös üzletünk is létrejönni" - osztotta meg velünk Edina, aki továbbra is igyekszik a közös üzletben tevékenykedni.

Puskás Peti szokatlan tanácsokat osztogat a szépségeknekhttp://www.life.hu/bulvar/20140729-puskas-peti-jo-fej-tanacsokat-osztogat-a-szepsegeknek.htmlPuskás Petit mindig is szerettük: kedves, közvetlen fiú, aki nem szállt el magától az elmúlt évek során sem, pedig megtehette volna. A tehetséges színész az alábbi tanáccsal lepte meg a Miss Balaton szépségverseny indulóit.TV + BulvárFotó: Rostás Bianka/Life.huKocsis Korinna szépségeket zsűrizetthttp://www.life.hu/bulvar/20140728-kocsis-korinna-megmutatta-szerelmet.htmlA tavalyi harmadik helyezett szépségkirálynő, aki élő adásban mondott le a harmadik helyezéshez, a Miss Intercontinental címhez járó koronáról, a hétvégén már a negyedik Anna-bálon mulatott együtt szerelmével.TV + Bulvár--Magyarország Szépe: A királynő szépsége családi örökség http://www.life.hu/bulvar/20140721-kulcsar-edina-miss-world-hungary-2014-csaladjaban-a-szepseg-csaladi-orokseg.htmlKulcsár Edinát választották meg Miss World 2014-nek. A 23 éves szépséget dédnagymamája és édesanyja kísérte el a versenyre és az azt követő partira. Ekkor vettük észre, hogy náluk a szépség családi örökség!TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.