Galambos Lajos Morning Show Class FM Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Morning Show adásában sértette vérig Sebestyén Balázs Galambos Lajost. A tévés nagyon viccesnek, a zenész megalázottnak érzi magát. 

Már az is fura volt, hogy a Class FM műsorában Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri azzal viccelődött, hogy melyik testrészüket hány forintért engednék levágatni, aztán a beszélgetés még bizarabbá vált.

Forrás: RTLKLUB

"Ha Galambos Lajos egy hét nem fürdés után beleül az arcodba százmillióért, bevállalnád?" – tette fel a kérdést Sebestyén, akinek ki tudja, honnan villant be ez a kérdés. "Tőlem még pöröghet is ennyi pénzért" - kontráztak a többiek. "Százmillióért kétszer is! Plusz harmincmillióért még Schmuck Andor is rám ülhetne" - vicceskedett tovább Balázs.

Az elhangzottakra a Bors kérdezett rá: Balázs nem kommentálta az esetet, Galambos pedig először nyomdafestéket nem tűrően reagált, aztán így folytatta: "Foglalkozzon a saját fütyijével! Örülök, hogy Balázsnak van ideje velem foglalkozni. De azt üzenem neki, hogy jobban tenné, ha a saját dolgaival, családjával humorizálna".

Az ügynek várhatóan még lesz folytatása.

Nem először tesz ilyet Balázs

Előfordult már, hogy Sebestyén Balázs magára haragított más celebeket. Korábban például olyan sztárokon humorizált, akik szerinte ittasan lépnek színpadra. Ekkor Demjén Rózsinál és Koós Rékánál húzta ki a gyufát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.