Sarka Kata: "Nem akarok eltartott lenni!"

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Sarka Kata Magyarország Szépe Kft. munka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Véget ért Sarka Kata egyik nagy vállalkozása, a Magyarország Szépe verseny. Hajdú Péter felesége akár ülhetne is most egy darabig a babérjain, mégsem teszi. Újabb nagyszabású projektekbe kezd, és nem azért, mert kényszerítik rá.

Hajdú Péter neje megtehetné, hogy otthon üldögéljen és Hajdú Péterrel közös csemetéit nevelgesse. Mégsem áll be az unatkozó háziasszonyok sorába.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Szeretek dolgozni, én nem azt láttam a szüleimtől, hogy anyámat eltartja az édesapám, hanem azt, hogy ketten, közösen teremtették meg azt, amink volt. Szeretek valamivel foglalkozni a háztartás vezetésén, a családomon kívül, és persze szeretnék hozzátenni a közös életünkhöz, a közös kasszánkhoz. Egyszerűen értékesebbnek érzem így magamat, zavarna, ha Péter eltartana, ha otthon ülő feleség lennék, akinek nem kell semmit sem csinálnia. Mindig kell valamivel foglalkoznom" – fejtette ki a sztárszerzőnknek, Szily Nórának megnyíló Kata, aki sikert sikerre halmoz az üzleti életben is, és igyekszik tovább fejleszteni és tökéletesíteni azt, amibe belekezdett.
„A lehető legjobban alakult a szépségverseny, a legjobb tudásomat próbáltam beletenni. Ennek ellenére levontam a konzekvenciát, min kell változtatni a jövőben. A felkészítő tábor nagyon megerőltető a lányoknak, 4-5 óra alvás nem elég nekik ahhoz, hogy a verseny végére ne boruljanak ki, és ne legyen lelkileg megterhelő a felkészülés. A végén már könnyen vitatkoztak egymással, sírósabbak voltak. Ezt a belső feszültséget kell feloldani azzal, hogy több időt hagyunk a pihenésre. Jövőre hosszabbra tervezem a felkészítő tábort és szeretném, ha a 10 nap alatt többet tanulhatnának, nemcsak szépen járni, meg szépen ülni, hanem több kommunikációs tréninget iktatnék be."

Újabb Jóban Rosszban-szereplő távozikhttp://www.life.hu/bulvar/20140731-a-tv2-joban-rosszban-sorozatabol-szaksz-gabit-is-kiirtak.htmlNégy éve érkezett a sorozatba Szaksz Gabi, a széria alkotói pedig most úgy döntöttek, hogy - Száraz Dénes után neki is - távoznia kell a sorozatból.TV + BulvárLemondott a TV2 a Big Brotherrőlhttp://www.life.hu/bulvar/20140731-nem-indul-el-a-tv2-n-a-big-brother-2-osszel.htmlMájus közepén még nagy elánnal harangozta be a TV2, hogy ősszel útjára indítják a Big Brother 3-at. Hát nem - tudta meg az Origo.TV + Bulvár--Schmuck Andor nem neheztel Balázsrahttp://www.life.hu/bulvar/20140731-sebestyen-balazsra-galambos-lajossal-ellentetben-schmuck-andor-nem-sertodott-meg.htmlGalambos Lajos megsértődött, Schmuck Andor pedig viccesnek találta Sebestyén Balázs otromba poénkodását. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.