Modellcsajra nyomul Justin Bieber

Forrás: Instagram/Justin Bieber -
szelfi Miranda Kerr Justin Bieber Orlando Bloom Leonardo DiCaprio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy nézőközönség előtt előtt zajlott a Bieber-Bloom-verekedés az ibizai étteremben. A Mirandát sértegető Justin azonban úgy tűnik túl van a Kerr-ügyön, néhány órája ugyanis egy másik modellel, Shanina Shaikkal szelfizett.

A Miranda Kerr-Justin Bieber-Orlando Bloom sztorinak jócskán voltak szemtanúi a hírességek köréből is. A Daily Mail megtudta, Leonardo Di Caprio is az étteremben volt, és még tapsolt is, amikor Orlando Bloom megpróbálta szájon vágni Justint. A műsort P. Diddy és Lindsay Lohan is testközelből élvezhette.

Azt ugyan egyáltalán nem biztos, hogy az akkor még házas Miranda Kerr összegabalyodott-e Bieberrel, de a l'amour most amúgy sem tűnik aktuálisnak, ugyanis Justin - ha helyesen következtettünk Instagram fotójból - egy másik modellel nyomul.

Forrás: Instagram/Justin Bieber

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.