Miss World Facebook Kulcsár Edina Magyarország Szépe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Akár Miss World is lehet a Magyarország szépe idei győztese, Kulcsár Edina? A Miss World Fan Club Facebook-oldala szerint igen. A profil üzemeltetői a magyar lányt a legszebb hatba sorolták.

Facebookján osztotta meg örömét a rajongóival Kulcsár Edina. A fiatal szépségkirálynő, még ha csak egy rajongói oldalon is, előkelő helyen áll a többi nemzet szépségkirálynői között.

"Ezt a képet a Miss World Club oldalán találtam, és a Favorite címet kapta, továbbá hatodiknak említenek a felsorolásban. Úgy gondolom, hogy ez mindenképpen nagyon jó jel" - írja Edina. Ha lehet hinni a rajongói klub értékítéletének, akkor a szépségnek az indiai, az indonéziai, a francia, a thai, az ausztrál, az afrikai és a guyanai szépségkirálynő lesz a legnagyobb ellenfele.

Rajongói szerint a gyönyörű Edinának nincs mitől tartania, de nyilván, mi magyarok elfogultak vagyunk a magyar szépséggel kapcsolatban.

Forrás: Kulcsár Edina/Facebook

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.