Visszaélnek Fábry Sándor nevével

Forrás: MTVA -
Facebook visszaélés showman becsületsértés Fábry Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Semmi köze Fábry Sándornak azokhoz a sztárokat, politikusokat, kollégákat alázó írásokhoz, amelyek a neve alatt futó Facebook-profilon találhatók. A showman szerint le akarják járatni a posztokkal.

Az elmúlt hetekben gyalázkodó posztokat tett közzé valaki Fábry Sándor nevében a közösségi portálon. Az ál-Fábry előbb Hajdú Pétert nyálasnak titulálta, majd Győzikét alázta.

Forrás: MTVA

"Van egy hivatalos Facebook profilja a műsoromnak, de ehhez az oldalhoz semmi közöm. Ezt egy szélhámos működteti, aki visszaél a nevemmel. Már többször is próbáltam letiltani. Most úgy tűnik, hogy végre sikerült is, mert az oldal pár napja nem érhető el"mondta a Blikknek Fábry Sándor.

A napilapnak Kamarás Péter ügyvéd arról beszélt, akár tízmillió forintos kártérítést is kérhet Fábry a csalásért, ugyanis a személyiséghez fűződő jog - ráadásul sorozatos - megsértéséről van szó, amiért bírósághoz lehet fordulni, ha megvan a tettes. Hozzátette: ha büntetőjogi igénye is van a sértettnek, akkor akár többéves börtönt is kaphat a tettes nagy nyilvánosság előtt elkövetett becsületsértés miatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.