Noszály Sándor Nagy Ő súlyos sérülés kiengedés kórház teniszező
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A teniszező már otthonában piheni ki a múlt csütörtöki eseményeket. Továbbra sem tudni pontosan, mi történt. A bulvárlapok szerint verekedés volt, Noszály azonban ezt tagadja.

Otthonában pihen Noszály Sándor és csak egy csúnya vérömleny emlékezteti a csütörtökön történtekre – írja az Origo. Arról nem tud, hogy a rendőrség a közeljövőben ki akarná hallgatni. Azt mondta, amint tud utazik vissza az USA-ba, de azelőtt lesz még egy CT vizsgálata és ő maga sem merné megkockáztatni a repülőutat.

Forrás: Facebook/Noszály Sándor

Az egykori Nagy Ő továbbra is fenntartja azt, hogy nem történt verekedés, valaki hátulról meglökte, elesett, a fejsérülést úgy szerezte. Hozzátette: nagyon sokat, negyven percet vártak a mentőre, addig sok vért vesztett. A rendőrség az ügyben életveszélyt okozó testi sértés miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, a Velvet írt arról először, hogy a sportolót az intenzív osztályra kellett szállítani, miután verekedésbe keveredett csütörtök éjjel egy szórakozóhelyen. Noszály azonban cáfolja a bunyót.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.