Álomesküvő titokban? Gregor Bernadett negyedszer is férjhez megy

Forrás: Life.hu -
Szarvas Attila esküvő Koncz Gábor Gregor Bernadett szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű színésznő nem verte nagydobra az eseményt, mégis kiszivárgott a hír: Berni immár negyedszer is hűséget esküszik. A párhoz közel állók szerint ez a házasság tartós lehet, mert különleges szerelem köti össze Bernadettet és Attilát.

A színésznő egyébként édesapja nyomdokaiba lép ezzel a ceremóniával, Gregor József szintén négyszer futott neki a házasságnak, és a negyedik próbálkozás bizonyult az igazinak. Berni is szentül hiszi, hogy vele is ez történik majd - írta a Blikk.

Forrás: Life.hu

A házasságkötéssel kapcsolatban ugyan Gregor Bernadett nem nyilatkozott, a lap úgy tudja, a házasságkötésre egy kastélyszállóban kerül majd sor ezen a héten, szombaton. Az eseményt rendkívül szűk körben tervezik és Berni menyasszonyi öltözéke sem lesz fehér.

A vendégek között lesz azonban Koncz Gábor is, aki megosztotta érzelmeit az esküvőt illetően:

"Én is hivatalos vagyok Berniék esküvőjére. Ő számomra nem csupán kolléganő, akivel rendezem és játszom, annál több, hiszen már az édesapja is nagyon jó barátom volt. Berni meghívott, és természetesen igent mondtam, mert örülök, hogy végre boldognak láthatom."

Gregor Bernadett elárulta, miért szállt ki a Szombat Esti Lázbólhttp://www.life.hu/bulvar/20140314-gregor-bernadett-es-szarvas-laszlo-kiszallt-a-szombat-esti-lazbol.htmlMég el sem indult a produkció, egy ismert pár máris otthagyta a műsort. Gregor Bernadett és párja, Szarvas Attila úgy döntöttek, nem vállalják a szereplést. Az ok: az RTL Fókusz című riportja, amelyben Bernadett korábbi párkapcsolatairól is volt szó. Berni nyílt levélben tette közzé indokait, miért lépett vissza a showműsortól.TV + BulvárMTI/Szigetváry ZsoltGregor Bernadettnek javult a memóriája (kedd)http://www.life.hu/bulvar/20131024-gregor-bernadett-agykontollal-tanul-szoveget.htmlA színésznő kiegyensúlyozott életet él, amit állítása szerint az agykontroll technikának köszönhet. 10 évvel ezelőtt vett részt egy tanfolyamon, és azóta sokat javult a memóriája is.TV + BulvárMajdnem belehalt a fogyókúrába Gregor Bernadetthttp://www.life.hu/bulvar/20130724-gregor-bernadett-szineszno-veszelyes-fogyitablettat-szedett-majdnem-tragedia-lett-belole.htmlVeszélyes tablettát szedett a színésznő, kis híján tragédiával végződött a karcsúsodás.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.