VV Krisztián nem dolgozik, mégis jól él

Forrás: RTLKLUB / Nánási Pál -
élet VV Krisztián jogosítvány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem VV Krisztián az egyetlen villalakó, aki azóta sem talált magának normális munkát, mióta elhagyta a luxusbörtönt. Ennek ellenére remekül eléldegél.

Szórakozik, nyaralgat és gyakran megfordul a fővárosban a hajdúnánási, szép mintásra tetovált VV Krisztián, aki pincérként dolgozott, mielőtt celeb státuszba került volna. Miből telik neki? Az RTL Klubtól kapott gázsiját már mind felélte.

VV Krisztián Forrás: RTLKLUB / Nánási Pál

„Jól telik a nyaram, pihenünk, lazulunk, fesztiválozunk, ide-oda járunk haknizni, főleg a környéken. Komoly melót még nem is kerestünk. Most az van tervben, hogy felmegyek Budapestre és megcsinálom a jogosítvány. Utána felköltözöm a fővárosba, de ez az egyik percről a másikra nem megy. Szerencsére nem rágom a küszöböt, nem fogok éhen halni, sőt még én adok haza néha a szüleimnek. És hogy miből telik? A haknikból meg még hozzáügyeskedem, amit csak tudok, seftelgetek. Amíg lehet ezt csinálom, ha nem lesz, akkor dolgozni fogok. Mert a fővárosi élethez bizony kell az állandó bevétel" – osztotta meg velünk.

Így élnek a magyar seftkirályok

"A benzinkút egy igazi aranybánya: sokszor ott töltöm akár az egész éjszakát. Miközben remekül elcseverészek a kutas fiúkkal, pultoslányokkal, rengeteg embert ismerek meg. Taxisokat, kamionosokat, zenészeket – az éjszaka embereit. A kamionokról általában van «leeső áru», jelen példánkban legyen ez üzemanyag. Ha tudok valakit, akinek kell – tegyük fel a társaságnak, ahol adott taxis dolgozik –, máris rengeteg pénzt kerestem – és ehhez mindössze két embert kötöttem össze egymással. Az egyik fél nagy mennyiségben olcsón jut hozzá az amúgy borsos árú áruhoz, a másik fél pedig megszabadul az «ingyen szerzett» rakományától. A hasznot természetesen megsápolom. Mindenki jól jár" - mesélte a Life.hu-nak egy magyarországi seftkirály, akinek hosszú évek óta nincs hivatalos munkahelye, mégis viszonylag jól él. Nem ő az egyetlen! Korábbi cikkünkben három "ingyenélő" történetét meséltük el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.