Pánik a tömegtől - hazamenekült a Szigetről VV Éva

drog alkohol pszichológia pánik Sziget Baukó Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baukó Évának úgy tűnik, túl nagy volt a nyüzsi a Szigeten. Bár jókedvűen érkezett, mire tetőfokára hágott volna a fesztiválozók hangulata, inkább lépett - írta a Blikk.

A magamutogatásban jártas, eddig szinte csak vad oldaláról ismert "valóságshow veterán" mintha veszített volna korábbi lendületéből.

A Szigeten, bár sokan keresték társaságát és szívesen fotózkodtak is vele, semmit sem mutatott korábbi arrogáns erotikus viselkedéséből, sőt, még alkoholt sem fogyasztott. Szinte egy megszelídült Évát láthattak a fesztiválozók.

Szerencsére az alkohol már nem hiányzik, megszoktam ezt az állapotot, ráadásul a pánikbetegségem is gyengült, úgyhogy már gyógyszert sem szedek. Korábban még a tömegközlekedési eszközökön is rosszul lettem, ilyen nagy fesztivál pedig a pirulák nélkül elképzelhetetlen lett volna. Jó érzés, hogy végre jól vagyok!

Hamar meg is elégelte az estére már nyomakodó, lökdösődő embereket:

"Nem bírom ezt a nagy tömeget, olyan sokan vannak." - mondta és lelépett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.