Amerikába költözik Hien

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
TV2 tanulás Megasztár énekesnő Boston Hien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ősztől Bostonban tanul az egykori megasztáros, Hien. Most, a Szigeten azonban még egy jót bulizott a barátaival.

Szeptembertől Amerikában él majd a fiatal énekesnő, Hien. "Jövőre Bostonban fogok tanulni. De míg a barátaimmal vagyok, nem akarok arra gondolni, hogy mennyire fognak hiányozni, inkább kihasználunk minden lehetőséget, hogy együtt bulizzunk" - mesélte a Borsnak a lány.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Sváby András: "Megölték a Naplót" http://www.life.hu/bulvar/20140816-svaby-andras-arrol-beszelt-hogy-a-naplo-vujity-tvrtko-musora-miert-kerult-at-vasarnaprol-szombatra.htmlA TV2 Napló című műsora csaknem 17 év után más napra és más időpontra költözik át. Ezentúl szombaton délután 5-kor láthatjuk Vujity Tvrtko műsorát. Sváby András szerint egyenesen megölték a Naplót. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huGáspár Győző mamája fellázadt - Zsolti sem forgathat továbbhttp://www.life.hu/bulvar/20140806-a-tv2-edes-eleteben-gaspar-gyozo-nem-de-testvere-zsolti-maradhatna.htmlA szerkesztőnővel történt balhézása után, csak Gáspár Győzőtől kívánt megválni a TV2, testvérével, a szintén roppant szórakoztató Zsoltival tovább forogna az Édes Élet. Ha... TV + BulvárRészegen dajdajozott Kökény Attila http://www.life.hu/bulvar/20140806-kokeny-atilla-megasztar-versenyzot-reszegen-lattak.htmlA Megasztár felfedezettje vállalja, hogy olykor szüksége van egy kis alkoholos szórakozásra.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.