Most már tényleg bárki jelentkezhet az X-Faktorba

X-Faktor fiatal jelentkező öreg korosztály RTL Klub versenyző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub tehetségkutatójába 14 évestől a 75 évesig várják a jelentkezőket.

Az X-Faktor idei szériájában már csak a tehetség számít. Bárki jelentkezhet a legfiatalabbaktól a legidősebbekig. A 14 esztendős Szarvas Dominik Márk, az X-Faktor hazai történetének eddigi legfiatalabb jelentkezője, a 75 éves Simora István pedig a legidősebb – írja a Blikk.

Forrás: RTL Klub

A X-Faktorban Geszti Pétert Little G Weevil váltja.

„Amikor megtudtam, hogy idén tizennégy évre vitték le a korhatárt, úgy gondoltam, kipróbálom magamat. Szeretnék én is a legjobb tizenkettő között lenni. Egy tehetséggondozó program tagja vagyok. Ez a program a 15. kerületben évente minimum 20-25 fellépést szervez, amelyeken én is részt veszek. Hároméves korom óta a nagy kedvencem Ákos, amelyik koncertjére van lehetőségem elmenni, azon ott vagyok. A külföldi zenekarok közül pedig a Muse az egyik kedvencem" – mondta Márk.

„Fiatal koromban nem indultam ilyen jellegű versenyeken, albérletben laktam, még tévém sem volt, így nem jutottak el hozzám a lehetőségek. A pécsi színházban tanultam táncolni, énekelni, majd évekig egy cirkusz revüiben léptem fel artistaként és előadóművészként. Az utóbbi években Siófokon és Balatonlellén énekelek nyaranta, idén azonban az X-Faktorra való felkészülésnek szenteltem az időmet. Gyakran járok karaokebárokba, mert így megspórolhatom a próbaterembérlést" – mondta István, akit nem zavar, hogy jóval fiatalabb versenyzők ellen száll harcba.

8 hét alatt elfogyott az összes Spártai Vitaminhttp://www.life.hu/bulvar/hirdetes/20140819-8-het-alatt-elfogyott-az-osszes-spartai-vitamin.htmlA Spártai Vitamin jött, tarolt, elfogyott. A cég nem volt felkészülve ekkora érdeklődésre. Készletei villámgyorsan kifogytak, de a fogyasztók nagy örömére megérkezett a várva várt utánpótlás.HirdetésNa ne! Később kezdődik majd a Barátok közthttp://www.life.hu/bulvar/20140818-az-rtl-klub-musorrendje-megvaltozik-kesobbre-kerul-a-baratok-kozt-sorozat.htmlJól kiszúrt az RTL Klub a sorozat rajongóival, főleg a fiatalabb nemzedékkel, akiknek szeptembertől időben kell lefeküdniük, így valószínű, már nem láthatják a később kezdődő szériát.TV + BulvárRTLKLUBRubint Réka, Sarka Kata és Tolvai Reni bikiniben - Kinek van a legjobb alakja?http://www.life.hu/bulvar/20140818-rubint-reka-edzo-sarka-kata-modell-es-tolvai-reni-enekesno-bikiniben.htmlLassacskán hazaérnek a szexi sztárok tengernél töltött álomnyaralásukról. Íme, Sarka Kata, Rubint Réka és Tolvai Reni legjobb bikinis képei! Melyiküknek van a legjobb bikinialakja? Szavazz!TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.