Újra próbálkozik az X-Faktorban a tavaly hazaküldött énekes

Forrás: RTLKLUB -
Tóth Gabi X-Faktor mentor próbálkozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi tavaly úgy döntött, tanító célzattal hazaküldi a mentorházból Nagy Ricsit, az énekes nem adta fel és idén újra a mentorok elé állt.

Ricsi tanult a kudarcból és úgy döntött, idén újra próbára teszi magát. A fiút és mentorát, Gabit is nagyon megviselte a tavalyi kudarc, de az énekesnő akkor még úgy látta, a srác nem áll készen arra, hogy a profi énekesek sorába léphessen - írja a Blikk.

Forrás: RTLKLUB

„Nagyon megviselt, hogy haza kellett küldenem, talán az ő kudarcát vettem leginkább a szívemre. Láttam, hogy egy világ dől össze benne. Nagyon jól énekelt, de nem láttam a produkció mögött, hogy ki is ő valójában. Egy tehetséges ember nem hiheti el magáról, hogy elég jó, mindig küzdenie kell" – mesélte Gabi, akinek döntését ma már megérti Ricsi.

„Miután visszanéztem az adásokat, elfogott egyfajta ösztönző elégedetlenség, és már akkor elhatároztam, hogy újra megpróbálom. Idén azt hiszem, jóval több bennem az alázat az éneklés iránt, mint tavaly volt" – mondta Ricsi, aki az idén még jobban izgul, mint tavaly, mert már nem csupán magának meg a családjának, hanem Gabinak is bizonyítani akar.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.