Ki hitte volna? Kárász nagyon harapós tud lenni reggel

Forrás: TV2 -
Kárász Róbert hiszti svédasztal vendég virsli veszekedés szálloda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezúttal nem a Mokkában kapott dührohamot egy kekec vendég miatt - kirohanásának sokkal prózaibb oka volt: elfogyott a virsli a reggelizőasztalról.

Kárász Róbert egy magyar szállodában töltötte a szabadságát, amikor a reggelinél hangos szóváltásba keveredett a svédasztalt feltöltő pincérekkel - jelentette a Borsnak egy szállóvendég. A vendéget meglepte a prózai ok, a műsorvezető ugyanis virslit követelt, miközben az asztal roskadásig volt pakolva minden földi jóval. Úgy tűnik, Kárász is azok közé a pasik közé tartozik, akik morcosan ébredve a megszokott reggelit követelik, és csak utána válnak sármos pasivá.

Forrás: TV2

A Mokka műsorvezetője így reagált a történtekre: "Igen, valóban roskadoztak az asztalok a bőséges kínálattól, de pont a kedvenc virslim fogyott el. Az én mentségem legyen, hogy korán is volt, túl voltam a reggeli úszáson, és nagyon éhes voltam, a szállodában pedig rengeteg vendég volt és mindenki pont a virslire utazott. Pár percet várakoznom kellett, de ez nem okozott különösebb gondot" - mondta el a műsorvezető, majd beismerte, tényleg nagyon szereti az ízletes, roppanós virslit.

Újra próbálkozik az X-Faktorban a tavaly hazaküldött énekeshttp://www.life.hu/bulvar/20140825-nagy-ricsit-enekes-akit-toth-gabi-enekesno-mentor-tavaly-hazakuldott-ismet-probalkozik-az.htmlTóth Gabi tavaly úgy döntött, tanító célzattal hazaküldi a mentorházból Nagy Ricsit, az énekes nem adta fel és idén újra a mentorok elé állt.TV + BulvárRTLKLUBÖsszemixelték Hollywood két nehézbombázóját – nézd meg mi lett belőle!http://www.life.hu/bulvar/20140825-scarlett-johansson-szineszno-es-jennifer-lawrence-szinesznot-osszemixeltek-es-megalkottak-beloluk-a.htmlHollywood két legszebb színésznőjét mixelték össze és megalkották belőlük a tökéletes nőt. Íme, Scarlett Johansson és Jennifer Lawrence kombója.TV + Bulvár--Gönczi Gábor mellett Tatár Csilla is feltűnt a Class FM-enhttp://www.life.hu/bulvar/20140825-gonczi-gabor-volt-a-morning-show-vendeg-musorvezetoje-de-feltunt-a-musorban-felesege-tatar-csilla-is.htmlGönczi Gábor volt a Class FM reggeli műsorának, a Morning Shownak a meghívott vendége hétfőn. A stúdióban azonban feltűnt felesége, Tatár Csilla is, aki viszont épp a TV2 Mokkáját vezette. Hogy is van ez?TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.