Intim pillanat a Vajna házaspár életéből

kihívás Andy Vajna jótékonykodás IceBucketChallenge vicces videó Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Timi vicces házivideót posztolt képmegosztó oldalán. Ő is a szokásos jótékonykodásra készül, miközben Andy Vajna egy vödör vízzel settenkedik mögötte, hogy leönthesse.

A házaspár első kísérlete, hogy elkészítsék az IceBucketChallenge-re szánt videójukat kudarcba fulladt. Timi hatalmas hahotázásban tört ki, amikor meglátta a tükörben, ahogy Andy a jeges vizes vödörrel oson.

A második próbálkozás azért összejött, és végre rázúdult a jeges meglepetés Timire.

A házaspár egyébként jótékonykodni sem felejtett el: 100 dollárt és kétszer százezer forintot ajánlott egy-egy szervezetnek.

Matt Damon és Ridley Scott Budapesten forgathttp://www.life.hu/bulvar/20140827-matt-damon-vilagsztar-szinesz-es-ridley-scott-rendezo-budapestre-erkezett-uj-filmuk-forgatasara.htmlA sármos színész és a rendező legújabb közös filmjük forgatására érkezett hazánkba. Indulhat is a vadászat, hátha éppen te futsz össze az Andrássy úton Matt Damonnal!TV + Bulvár--Ki hitte volna? Kárász nagyon harapós tud lenni reggelhttp://www.life.hu/bulvar/20140826-karasz-robert-a-tv2-musorvezetoje-virsliert-hisztizett-a-szallodaban.htmlEzúttal nem a Mokkában kapott dührohamot egy kekec vendég miatt - kirohanásának sokkal prózaibb oka volt: elfogyott a virsli a reggelizőasztalról.TV + Bulvár--Bajor Imre eltitkolt fiának nem kell az örökséghttp://www.life.hu/bulvar/20140827-elokerult-egy-ferfi-aki-azt-allitja-o-bajor-imre-fia-es-nem-kell-neki-az-orokseg.htmlRichárd hét éve a nyilvánosság elé állt azzal, hogy ő a színész eltitkolt fia, ám akkor úgy érezte, emiatt meghurcolták, így Ausztriába költözött. A 38 éves férfi azóta is ott él a családjával, egy jól menő étterem konyhafőnökeként dolgozik, és azt mondja, nem kell neki a színész öröksége. TV + BulvárFotó: Szabó Balázs/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.