Bereczki Zolit jeges vizes videója miatt savazzák az interneten

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu -
Bereczki Zoltán kommentelés kihívás színész pazarlás jeges vödör IceBucketChallenge
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész egy vízzel teli medence mellett oktatja a népet és próbálja felhívni a figyelmet a vízpazarlásra - ahelyett, hogy nyakon öntené valaki...

Bereczki Zoltánt is kihívták az IceBucketChallenge jeges vizes kihívásra. Zoli élt is a lehetőséggel és profi kétkamerás klipet forgatott. A videóból a következőket tudhatjuk meg: Zolinak van pénze új telefonra (a régit ugyanis bedobja a medencébe), nem érdemes pazarolni egy vödör vizet arra, hogy magunkra öntsük (inkább engedjünk tele egy medencét), szereti a jeges szexet (az utolsó filmkockát érdemes megnézni), és szeret jótékonykodni (a videó végén azért megtudjuk, kinek ajánlja fel a pénzt).

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Zoli kisfilmje után kapott hideget-meleget a kommentekben: "Akkor Zoli nagyon bízom benne, hogy otthon almot használsz! Vagy pottyantóst! Ész nélkül ne húzogassuk a slozit sem azt mondom" . Vagy egy másik gyöngyszem: "Cseszd meg!!! Mekkora egy műmájer vagy! Ez elképesztő". És persze van, akit lenyűgözött Zoli filmje: "Örülök a megoldásnak, ismét megmutattad, milyen értékes ember vagy". És a végszónak: "Kérlek, mondd, hogy a vége nem az volt, aminek látszott..."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.