bikarodeó TV2 félelem bika Édes Élet Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ritkán látjuk az Édes Élet kőkemény macsóját rettegni, most azonban valódi félelem lett úrrá rajta, amikor egy igazi bikát kellett megülnie.

Bár sok extrém kalandon van már túl Berki Krisztián, hiszen úszott a jeges Dunában, átszelte a Balatont, és raliautóval ütközött már fának. Most mindezt megpróbálta überelni és feszülten várta a percet, amikor végre megülhet egy igazi bikát. Az arcán félelem látszott és nem palástolt rettegés lett úrrá rajta a nem mindennapi kaland előtt.

„Minden elcsendesedik és te vagy és a bika. Hallottam a kötél ropogó hangját, ahogy rászorítottam, éreztem a kötélen keresztül a bika szívverését. Tudtam, hogy másodperceim vannak hátra" – mondta Krisztián.

Rúzsa Magdi: "Még érnem kell a saját gyermekhez"http://www.life.hu/bulvar/20140829-ruzsa-magdi-enekesno-a-calss-fm-musoraban-a-csaladalapitasrol-vallott-kiss-orsi-musorvezetonek.htmlRúzsa Magdi, az év dalának szerzője, végre reagált a várandósságáról szóló pletykákra és Kiss Orsinak, a Class40 műsorvezetőjének mesélt a családalapítással kapcsolatos terveiről.TV + Bulvár--Szülői felügyelettel bulizott Patai Annahttp://www.life.hu/bulvar/20140828-patai-anna-szuloi-felugyelettel-fiuk-nelkul-unnepelte-15-szuletsenapjat.htmlSzerdán 15 éves lett Patai Anna, akit öt évvel ezelőtt, alig tízévesen ismert meg az ország a Megasztár felfedezettjeként. A tinilány barátnőivel és családjával ünnepelte születésnapját.TV + BulvárMost épp Kulcsár Edina a világszépehttp://www.life.hu/bulvar/20140828-kulcsar-edina-magyarorszag-szepe-a-miss-world-hungary-lehet-hogy-megnyeri-a-vilagversenyt-a.htmlA Magyarország szépe győztese a világverseny kapcsán meghirdetett szavazásokon első helyen áll, így jó esélyekkel pályázik a Miss World címére. TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.