VV Aurelio retteg a harmadik világháborútól

Forrás: Life.hu -
Ukrajna VV Aurelio világháború fellépés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hétvégén Ukrajnában lépett fel VV Aurelio mentorával, Young G-vel, alias VV Bécivel. A ValóVilág nyertese tisztában van az ukrán helyzettel, de egyelőre még neki mer vágni az ukrán hakniknak.

Kelet-Ukrajnát egyelőre nem érinti az orosz katonai invázió, mégis összeszorul az ember gyomra, ha mostanában Ukrajnába kell utaznia. Aurelio egyelőre szívesen jár át a határon túlra, igaz, kissé fél, hogy nem tud hazajönni.

Forrás: Life.hu

„Elég fiatal az a korosztály, aki eljön meghallgatni minket, rajtuk nem érezhető a belpolitikai feszültség, talán fel sem fogják. Én nagyon szeretek fellépni náluk, de mindig rossz érzéssel utazom ki. Egyszerűen attól tartok, hogy amíg fellépek, kitör a 3. világháború. Azt vettem csak észre, hogy a határőrök láthatóan meg vannak viselve, nagyon komolynak és gondterheltnek tűnnek. Én nem látom a fiatalokon az ukrán belpolitikai helyzet miatt a félelmet, az aggódást" – árulta el VV nyertese, aki valószínűleg hamarosan pókokkal és csúszómászókkal fog harcba szállni egy dzsungel mélyén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.