Szelficsatával gyűjtenek lájkokat a sztárok

Bogi szelfi sztárok Puskás Péter lájk Barbee
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Puskás Peti, Barbee és Bogi komoly harcot vívnak a rajongók lájkjaiért.

Szelfiháborút vívnak egymással a hazai hírességek. Bogi elárulta, komolyan felidegesíti, ha mások több lájkot zsebelnek be, mint ő, és Barbee sem tagadja, legalább 100 tetszikre számít, ha feltölt egy egy szexi vagy vicces fényképet. A lányoktól persze Puskás Peti sem akar lemaradni.

A három népszerű sztár most azonban ugyanazon a budapesti helyszínen készítte el szelfijét. Hogy hol fotózták magukat és mely szempontokat részesítették előnyben, az alábbi videóból megtudhatod.

Amerikába költözik Hienhttp://www.life.hu/bulvar/20140816-hien-a-tv2-megasztarjanak-felfedezettje-amerikaban-bostonban-tanul-osztol.htmlŐsztől Bostonban tanul az egykori megasztáros, Hien. Most, a Szigeten azonban még egy jót bulizott a barátaival.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huSváby András: "Megölték a Naplót" http://www.life.hu/bulvar/20140816-svaby-andras-arrol-beszelt-hogy-a-naplo-vujity-tvrtko-musora-miert-kerult-at-vasarnaprol-szombatra.htmlA TV2 Napló című műsora csaknem 17 év után más napra és más időpontra költözik át. Ezentúl szombaton délután 5-kor láthatjuk Vujity Tvrtko műsorát. Sváby András szerint egyenesen megölték a Naplót. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huRészegen dajdajozott Kökény Attila http://www.life.hu/bulvar/20140806-kokeny-atilla-megasztar-versenyzot-reszegen-lattak.htmlA Megasztár felfedezettje vállalja, hogy olykor szüksége van egy kis alkoholos szórakozásra.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.