Hát itt meg mit csinál Alekosz?

Forrás: Alekosz/Facebook -
pózolás meztelen Alekosz ValóVilág4 RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Teljesen értelmezhetetlen képet posztolt Facebook-oldalára Alekosz. A celeb nemrégiben úgy döntött, hogy a Zuckerberggel való "egyoldalú levelezése" miatt egy időre elhagyja a közösségi oldalt, de most fellélegezhetünk: visszatért. És pucér.

Kolléganőnk gyanútlan, vacsora közbeni olvasgatás közben bukkant az alábbi felvételre, amely vita nélkül megkaphatja a nap képe címkét. Mi nem tudtuk eldönteni, miért fekszik az asztal mögött a pucér celeb... Szerintetek?

Forrás: Alekosz/Facebook

Tovább haknizik Alekosz a cikis Facebook-sztorivalhttp://www.life.hu/bulvar/20140706-alekosz-a-valovilag-gyoztese-mark-zuckerberg-facebook-levelezes.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Alekosz hadat üzent a Facebooknak és Mark Zuckerbergnek, mondván hadd legyen már 5000-nél több ismerőse. Lécci!TV + Bulvár--Interjú közepén rúgták ki Alekoszthttp://www.life.hu/bulvar/20140628-interju-kozepen-rugtak-ki-alekoszt-a-tevefelvetelrol.htmlA valóságshow-hős felháborodásának adott hangot, miután félbeszakítottak egy vele készülő riportot és azonnal eltávolították a felvétel helyszínéről - írta meg a Hír24.TV + Bulvár--A száz leggazdagabb magyar segítségét kéri Alekoszhttp://www.life.hu/bulvar/20140622-alekosz-a-mark-zuckerberggel-valo-talalkozohoz-a-szaz-leggazdagabb-magyar-segitseget-keri.htmlNéhány héttel ezelőtt a Life.hu szerkesztősége - és valószínűleg rajtunk kívül sokan mások - egy emberként kapott röhögőgörcsöt Alekosz Mark Zuckerbergnek írt magyar nyelvű levelén. Most itt a folytatás... Számunkra eldönthetetlen, hogy a ValóVilág 4 nyertese csak viccel vagy komolyan is gondolja, amit közzé tett. Reméljük, az előbbi! TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.