felelősségrevonás Bajor Imre TV2 Frizbi Hajdú Péterrel Havas Henrik
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bajor özvegye, Ildikó megkérdezése nélkül adott interjút a Frizbiben a színészről Havas Henrik. Lapinformációk szerint az asszony számon kérte a Tanár urat.

A Bors úgy tudja, Ildikó telefonon, még a beszélgetés adásba kerülése előtt kereste meg Havast és kérdőre vonta nyilatkozatáért.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

"Én sosem tapasztaltam olyat, hogy annyira jobban lett volna, hogy például le tudott volna menni a medencéjéhez. Bízott benne, hogy így lesz, és azt tervezte velem, ha jobban lesz, lemegyünk és medencézünk, ott beszélgetünk. Sajnos ez nem következett be" – mondta például a Tanár úr Hajdú Péter műsorában, a napilap kérdésére pedig így kommentálta a történteket: "Soha többet nem fogok Imrével kapcsolatban nyilatkozni. Ha pedig beszéltem volna Ildikóval, akkor is kettőnk között maradna, hogy mikor és miért váltottunk szót".

Bajor özvegye pedig csupán annyit kért, hagyják békében nyugodni a férjét. Nem tagadta, hogy beszélt Havassal, de annak tartalmáról semmit nem árult el. Azt azonban leszögezte: senkivel nem szeretne rosszban lenni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.