Feleségül kérték Törökországban a Barátok közt sztárját, Kiss Ramónát

leánykérés Barátok közt nyaralás Kiss Ramóna Törökország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiss Ramóna szülei 30. házassági évfordulóját a török tengerparton ünnepelte a család.

A Barátok közt Zsófija húgával, Debivel és szüleivel a török riviérára uzazott. Rami édesapja mindent megszervezett és akárcsak gyermekkorában hátradőlt és élvezte a nyaralást. A színésznőnek természetesen hódolói is akadtak, sőt volt, aki feleségül kérte Ramónát - írja a Best.

Forrás: RTLKLUB

„Többször is végigmentünk Debivel a bazársoron, és bizony belefutottunk egy-két levakarhatatlan árusba. Olyan hódítási praktikáknak lehettünk tanúi, amiket itthon nem tapasztalunk. Volt, aki belenézett a szemünkbe, majd megkérdezte, igaziak-e, mert ha nem, akkor azonnal áruljuk el, hol vettük. De akadt ennél konkrétabb ajánlat is. Édesapámnak felajánlottak értünk néhány kecskét" – mesélte Ramóna.

Balhé tört ki a Showder Klub felvételénhttp://www.life.hu/bulvar/20140905-a-showder-klub-felvetelen-orosz-gyorgy-humorista-forgatasa-balheba-fulladt.htmlKis híján verekedésbe fulladt Orosz Györgynek, a Showder Klub humoristájának forgatása a minap.TV + BulvárOrigoA Twitteren kommentálja Geszti az X-faktor produkcióithttp://www.life.hu/bulvar/20140904-geszti-peter-az-rtl-klub-x-faktoranak-egykori-mentora-a-twitteren-kommentalja-a-jelentkezok.htmlSzombaton este elstartol az RTL Klub X-Faktorának 2014-es szériája. Idén Tóth Gabi, Alföldi Róbert és Szikora Róbert mellett Geszti Pétert Little G. Weevil blueszenész váltja majd. Ám a produkció e téren is tartogat meglepetést.TV + BulvárOrigoVeszélyben lesznek a celebek Dél-Afrikában az ebola miatt?http://www.life.hu/bulvar/20140904-a-celeb-vagyok-ments-ki-innent-del-afrikaban-forgatjak-a-helyszin-az-ebola-gocpontjatol-messze-van.htmlA Celeb vagyok, ments ki innen! új évadának helyszíne Afrika lesz. A kontinens egyes részein azonban tombol a halálos Ebola-járvány. Kolosi Péter, az RTL programigazgatója reagált arra, hogyan érinti ez a műsor szereplőit.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.