Tilla húzta ki a szakadékból Csonka Bandit

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
édesanya halál barátság Csonka András Till Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amikor Csonka András mélyponton volt édesanyja halála után, Tilla és felesége, Kriszta öntöttek belé lelket. Most derül csak ki, hogy a két színész évtizedes barátságot ápol egymással.

Andrást és Tillát sok-sok évvel ezelőtt Kriszta ismertette össze. Az összhang szinte azonnal megvolt és a mély barátság okán Bandi ma már családtag Tilláéknál – írja a Best.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Krisztát egyszer a házuk előtt randira várta Tilla, akkor mutatott be egymásnak minket. Amikor összeházasodtak, ott voltam az esküvőn. Az édesanyám halála után többek között ők húztak ki a szakadékból" – kezdi Bandi, akitől Tilla veszi át a szót.

Olvasd el sztárszerzőnk, Csonka András szívszorító blogját édesanyjáról IDE kattintva!

„Bandi családtag nálunk, voltunk már közösen Spanyolországban nyaralni, ünnepeltünk együtt karácsonyt, átjárunk hozzá augusztus 20-án, mert onnan jól látni a tűzijátékot" – magyarázta Tilla.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.