Photoshop-diétát tartott Paris Hilton?

fotó Photoshop Paris Hilton Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Paris Hilton posztolt egy fotót Instagramra, ami nem lenne hírértékű. A képre nézve azonban felmerül bennünk a kérdés: mi történt a derekával? Tuti nem vetette ki a lengőbordáit és az is biztos, hogy nem fogyott le ennyire. Sokkal valószínűbb, hogy manipulálta a fotóit.

Hihetetlen, hogy már az Instagram-fotókat is képesek manipulálni a világsztárok, hogy a lehető legjobb formában tűnjenek fel a követőik előtt. Paris Hilton legutóbbi fotóin már-már vészesen soványnak néz ki, pedig a róla készült lesifotókon azért nem ilyen vékony. A szőke celebnő nem az egyetlen híresség, aki nagy valószínűséggel meghekkelte az Instagram-fotóit. Nemrég Britney Spears hasa tűnt a laposnál is laposabbnak. Korábban pedig Beyoncét érte az a vád, hogy pipaszár lábakat photoshopolt magának.

Forrás: Twitter/Paris Hilton

Van, akinek nem kell a Photoshop

Nem mindenki rajong a Photoshop-hazugságért. Nemrég egy blogger vallotta be a rajongóinak, hogy átverte őket, mert valójában nem is olyan karcsú, mint a képein állította. Nem sokkal később egy modell akadt ki azon, hogy agyonphotoshopolták a testét. "Ez az én testem! Nem vagyok hajlandó olyan cég vagy ember mellé állni, amelyik azt állítja, a vékonyabb jobb. Minden nő gyönyörű és mindannyian különböző méretűek és alkatúak vagyunk. Ez az iparág tiszta őrült!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.